Jesi li imao kojeg izvođača na umu? Tak mi je lakše potražit
edit: Našo nekog Jovana Maljokovića![]()
prilika za malo druzenja u zivo. jel ima tko romsku glazbu naravno po mogucnosti samo instrumental i da je u verziji- limena muzika. ponude na PM
Jesi li imao kojeg izvođača na umu? Tak mi je lakše potražit
edit: Našo nekog Jovana Maljokovića![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Jel ti odgovara od Bregovića Ćiribiribela, Dom za vešanje, Underground?
imam ja neke gipse, baš instrumental i to dobar CD. moram nać pa javim koji su . Jel ima neko film "rane"
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Evo , "Ekrem & Gypsy Groovz" - Rivers of happyness. čisti instrumental i dobro snimljeni rad.
Sljaka!
Ja pocuclo dosta toga, ali bez nekog reda (zapravo sve što je search izbacio za 'cigansk' i 'romsk')
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Zakaj je Vjeko otvorio thread??
Sljaka!
pa valjda da nesto pita ili kaze![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
...i nikad više ne odgovori...
a mozda dode...a mozda i ne.....
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
javi mi se na privat i ostavi broj pa te kontaktiram, jer nisam bas na kompu trenutnoIzvorno postao Ch3lawy
javi mi se na privat i ostavi broj pa te kontaktiram, jer nisam bas na kompu trenutno isto vrijeda i za- tj1Izvorno postao Ch3lawy
Bookmarks