Lollobrigida imaju konkurenciju! At last!![]()
zlad-elektronik supersonik
morate ovo vidjet. soma dolara su goli k*rac za ovog tipa.he is the bestest
Lollobrigida imaju konkurenciju! At last!![]()
Prestrašno nešto![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ali, ovo je sigurno trash on purpose. Najbolji su oni koji nenamjerno ispadnu trash. Takvi su kultni.
e al ovi su ZAKON! totalni LOL! jel ima toga di za nabavit, prejebeni su!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mamne pojma,frend mi je poslao link kaže da nema više...long live molvania![]()
probo sam prek winMX-a i našao sam ali već njih 42 čeka na download pa sam odustao...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Može meni netko napisati o čem se radi, nemam živaca skidati preko 9MB ?
Ma nije tak veliko, i nije MPEG. Barem meni. Stigao je MP3, od 3.3 MB. Jedna mrak pjesma, super stil, nešto neopisivo što ne možeš opisat.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma i meni je bio bez zbog 9 megi i mislio sam si 'bolje da je ovo dobro' ali stvarno se isplatilo, bar meni, jer ja sam se trgao... pogotovo ona engleski.. downcount, off-blast...![]()
Bookmarks