jel ko bio na tekmi?
ja sam bio,bilo je fakat ludnica
jel ko bio na tekmi?
ja sam bio,bilo je fakat ludnica
Kaj? Ići na utakmicu gledat divljake i molit se za vlastiti život? Ma, kul!
lejm!Izvorno postao frish-KI
![]()
nisam iso,malo mi je zao sad.
ima divljaka ima i normalnih.
drago mi je kaj smo ih dobili.
@bd bit će mir za generaciju il dvije kad ce vecina zaboravit 91-95 .
ja necu sigurno. bas sam jcuer gledo onaj prilog na novoj , zove se "komšije"-
uzas.
nakon tak neceg ... jednostavno mi je zlo.
Vidio sam to jučer. Taman prije ručka. I onda nisam jeo.Izvorno postao Gruntovčan
I know exactly what you're talkin' about, I bear with you.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
baš mi se atmosfera činila OK, navijalo se od početka do kraja..........jedino nisam za ono divljanje prije tekme.
ja bi sad zveknuo kaznu Zagrebu pa nek se nauče da ne puštaju divljake na tekme. Navodno su još pod uvjetnom. a tamo puštaju idiote koji su rukomet vidjeli samo na crtićima i idu napravit sranje. Ne kažem za sve, ali može ih sram biti. Da mi daju 200 kn za tekmu da idem gledat ne bi išao se tiskat sa primitivcima koji pljuju po drugima i slušaju CECU.
dobar grah daleko se čuje
E tu se 100% slažem! Treba se na IronLady ugledat, pa uvest takve kazne da ti se mozak smrzne. Pa kad, recimo, BBB naprave sr*nje na nekoj tekmi, onda Dinamu oduzet 2 boda i zabranit im igranje iduće utakmice, i zabranit navijačima da dođu na iduću (koja se bude igrala). Bez milosti.
A tako i sa svima, bez razlike. Pa da vidiš reda za čas...
nisam ni znao da se igra, takve utakmice mi se i gade prvenstveno zbog idiota tzv BBB koji idu na utakmice samo da bi se nacugali, razbijali i razbili njih 10 dvojicu jadnika
ma cak i oni 'normalni' navijaci ce pljuvat po srbima... i nisu samo mladi tamo vec i branitelji, sve ustase same. zao mi je sto nikad nece biti mir. cak ni u sportu.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bit će, Killa, bit će. Sjeti se Njemačke i WW2. PA je sad mir. Naravno, uvijek će bit primitivaca (koji su, nažalost, u 99% slučajeva vezani baš za sport), ali smirit će se sve. Samo treba vremena.
ma mene se to uopce ne tice vise. ja sam za prijateljstvo a ne za rat. nisu ljudi nista krivi. o ne........ vec vidim kamo ova tema vodi. ovakvih rasprava ima na netu ko govana, mislim da su takve rasprave luzerske... nemrem to cut vise. i da, ja sam bio na joksimovicu, i necu nikad zaboravit kako je odlicna atmosfera bila. sport je ipak nesto drugo
lool floorkilla bio sam i ja pa i dalje m..ovaj ne volim Srbe
jesi ti gledo jucer taj prilog?sniman u takozvanoj SRPSKOJ KRAJINI (to područje uopce ne postoji;to je HRVATSKA i uvijek će biti HRVATSKA.
ti primitivci su , između ostalih gadosti , srusili kip S Radića i pljuvali po njemu,i snimali to.srusili su kršćanske crkve i isto tak..
ali nevjerovatno je kolko su oni uvjereni da su npr Zadar i Šibenik njihovi,srpski.ap to je stvarno nevjerovatno..
uhhhh
al da u pravu si znam i ja kam ovo vodi sam mi se cini da BD jos ne vidi..
heheh newbie
![]()
Jedan od prvih razloga zbog kojih sam sa vama ovde je bas taj sto ovde nikada nisam mogao sresti ovakav post!!!Izvorno postao Gruntovčan
Ali eto,vremena se menjaju... ne dozvolite da posustanete i da pocenete pisati postove u ovakvom stilu.
Sve vas ja savrseno razumem,ali... nekada covek mrzi svoju zenu,komsiju,brata... bez obzira na nacionalnost,pa sto ti Gruntovcanine ne bi mrzeo Srbe?OK je to,ali te molim nemoj takve postove propagirati ovde... jer kako ja posle ovakvog posta da shvatim poruku WB od pre dva-tri dana,da sam DOBRODOSAO na okupljanje forumasa?![]()
Nadam se da si toliko mocan,da sam mozes da prosudis sta valja,a sta ne valja pisati na ovom forumu...
ISKREN POZDRAV!!!!
Ma to. Ni ja ne vlim puno toga, ali ne treba miješat sport u politiku, i obratno.
ako ste imalo bacili oko na tekmu koja je odigrana u Beogradu onda vam može biti jasno zašto su i ovdje izbili neredi. Tolko o sportu. Br2...nekad možemo i biti zahvalni na toj našoj šačici divljaka pa zar moramo mi Hrvati uvijek biti kuš, furat se na bečku školu i gutat tuđa sranja........nek su im malo naši zube pokazali, ako ste gledali tekmu u BG onda znate o čem pričam.
Da i onda kad nas svrstavaju na Balkan po ponašanju (geografski jednim djelom jesmo) onda mi njima ljepo kažemo da mi nismo Balkanci već kulturni, pristojni i civilizirani ljudiIzvorno postao tomo
![]()
dobar grah daleko se čuje
ma naravno, stvarno je super imati u drzavi ljude koji hoce u autobus pun ljudi baciti molotovljev koktel, predivno. ponosan sam sto ovdje zivimIzvorno postao tomo
pa i trebaš bit! idioti iz BG-a koji su doputovali u Zagreb na tekmu bez karte, za mene nisu ljudi nego provokatori. Isto kao i oni koji se na trgu BANA JELAČIĆA slikaju sa slikom srpskog vojde.......protiv normalnih ljudi nemam ništa.Izvorno postao coma_zgb
pa dobro sad nemoramo bit isti ko i oni neg bas suprotno moramo pokazat da smo razvijeniji od tih ... ljudi s balkana
seka aleksić 2003 - Balkan![]()
dobro je BD reko za tačericu, sad se u engleskoj na tekmama mogu vidjeti obitelji sa malom dječicom kako svi lijepo navijaju, majke doje na tekmi i slično, bez ekscesa... samo trebamo njihov zakon prepisati pa da vidiš.
i samo da spomenem jedan stih od TBF-a: 'Svi hrvatine, a svaki skače ka klokan čim čuje cecu ili neki hit turbo folka, tu nema sriće sve je gluma...'
toliko o hrvatinama...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma meni je uvijek išlo na živce ono dizanje ustaštva i ostalih stvari
na koje uopće i nebi trebali biti ponosni,a isto tako mi na živce ide
oni debilno seranje ubi ovoga ubi onoga i ostale navijačke pjesme u
kojima se spominju debilne riječi...
uostalom pa nisu i svi srbi bili u ratu i nisu ni bili za rat,pa kaj meni znači onaj mali
kaj sad igra u partizanu i koji je kad je rat počeo imao možda 10-12 godina
a i vidi se po igračima da su si dobri međusobno bez obzira kaj je tko po nacionalnosti
ma joj evo sad slušam....Ivana Brkljačić postavila novi osobni rekord i u Turskoj osvojla medalju....sve 5 osim kaj su joj na ceremoniji dodjele uvalili srpsku zastavu....ma neču se živcirat više........
Zamisli toIzvorno postao tomo
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
slazem se stzobom, nadam se da je on mislio na one zle srbe, kao sto ima i zlih hrvata![]()
Bookmarks