Izvorno postao perisa
vrati nazad originale, promjeni samo _ucp, stavi, napravi restart, pa vidi šta se događa...
jesi sigurno dobro promjenio slova?? nije ti to neki problem, možda si na krivom mjestu postavio ili slično, pa se mob zblesirao
Kada sam promjenio mma_ucp i mma_dcp failove da maknem T-zones tipku i kada sam ih uplodao mobitel se nece vise upalit.Stalno se restarta.U cemu je problem?
Izvorno postao perisa
vrati nazad originale, promjeni samo _ucp, stavi, napravi restart, pa vidi šta se događa...
jesi sigurno dobro promjenio slova?? nije ti to neki problem, možda si na krivom mjestu postavio ili slično, pa se mob zblesirao
Ali meni se nece mobitel uopce upalit.Stalno se restartira.Kako da uplodam nazad originale kad se nece upalit?
Izvorno postao perisa
ček ček, upališ ga...šta se točno događa, gdje te počne izbacivat??
digni ga u boot loader # i * kombinacija...
cilj ti je postići da ga možeš dignut sa P2K, te tamo vratiti origigi fileove, kužiš
Kad ga upalim pojavi se HELLOMOTO i poslije toga se ekran zacrni i pocne blinkat bijeli ekran.I tako stalno.Mogu ga ugasit jedino kad izvadim bateriju.Kako to ide sa bootloaderom.Da li se zajedno stisnu tipke # i * ili posebno i da li mora biti spojen na komp?
Probao sam # i*.Digao sam ga u bootloader ali ga sada P2K nece procitati?Sto sada?
Izvorno postao perisa
ako ga nećeš moći dovest do stanja da ga P2K skonta, morat ćeš ga flexat
a nest si opasno zeznuo cim ti to radi al posto imas garanciju odi i pravi se blesav mozda uspije...Izvorno postao perisa
Izvorno postao jdabic1
da, potpisujem ovo od kolege jdabica, ako imaš garanc, pravi se blesav, oni nema šanse da skuže da je u tom problem!!!
ali, kažem, probaj još nekako dignut mob u P2K, a ako ne ide, trk u T-mobile!
sretno i javi ovdje šta je bilo!
Imam garanciju ali da li to oni ne mogu skuzit ????????????????????????Mjenjao sam mma_ucp i mma_dcp i obrisao sam ona originalna video sranja i ukljucen mi je java loader.Ali otkad je restartiran on se dalje stalno restarta i ekran blinka bijelo.Ali se vise neda ni punit.Kad ga prikljucim na punjac on pocne blinkat.Kad je u bootloaderu pise na ekranu "Batery Low cannot program" i usb transfer mode.Kad metnem punu bateriju ista stvar.
Izvorno postao perisa
eeeee, pa to nema veze s mma onda! samo ti njega nosi tamo! kako ga ti ne možeš više dignut, tako neće ni oni! i vjeruj mi, neće skužit! donesi ga tamo i pravi se totalno zbunjen, reci da si ga ujutro upalio i eto to je bilo na ekranu! dobit ćeš novi, garant!
kažem, napiši nam ovdje rezultate!
![]()
Eto da vam javim.Dobio sam staru motorolu.Ali slozenu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrav
To je trajalo mjesec dana!?
A svašta... a šta su ti rekli (ako su ti rekli), šta je bilo?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao perisa
neka neka, najbolje rješenje.
heehehe ljepo si se izvuko
meni se počeo klimat onak onaj dio koji se mice koda ima lufta milimetar dva modza odnes u Ht jer me to nervira pomalo
Kad sam ga donio rekli su da vjerovatno nesto ne valja sa flashom/flexom.I to je to.Dobio sam ga prije tjedan dana.Nista nisu rekli.Samo sam ga dobio.
@perisa: super!
@Gruntovčan: naravno da ideš u HT. Dok imaš garanciju, želiš da sve bude perfektno, ne?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
da.
sam kaj ce mi ziher srat da sam ja kriv ka jse klima bla bla.
ma nek seru i ti seri reci da si razocaran njihovom uslugom i kvalitetom mobitela reci da si bio dobar dok si davao lovu a sad da ti prigovaraju i sl..nemoj popustitIzvorno postao Gruntovčan
Izvorno postao jdabic1
naravno, to će upalit, daj! pa oni su uvijek u pravu, ako to žele bit. u garanciji postoji par rečenica kojima se obuhvaćaju sve prilike i neprilike tokom rukovanja...stvar je samo u osobi tamo da li će biti dobre volje
S ovim se zbilja slažem i iz vlastitog iskustva!Izvorno postao Inovator
![]()
um caruje dundo maroje!
Bookmarks