Traqžim smanjenje kazne jer nisam napravio toliku štetu...a ni zaslužio ban od 14dana(ne sječam se kad je netko dobio toliko maksmimalno 1-3 dana dobivaju a ja 14)
slazem se, covijek je izgubio status moderatora, i dobio ban na 14 dana za recenicu koja i nije toliko strasna usporedivajuci je sa cijelim "tekstom" koji je pavel napiso,a kazna mu je jednaka 14 dana.umoljava se vijece mudraca da uzme u razmatranje ovaj slucaj.
Ja mislim da bi bilo dovoljno samo izgubit moderatorsko mjesto
podrzavam iggxy-a
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
jedan moderator ne bi ni u kom slučaju trebao tako reagirati, kazne od par dana su dobivali 'regularni' članovi. od moderatora očekujem puno veću ozbiljnost i taktičnost u reakcijama bilo gdje na forumu.
no, ovako - molim kolege supermoderatore i moderatore da kažu što misle o tome da se iggxyju smanji kazna na 3 dana umjesto 14. mišljenja ostalih forumaša u ovom slučaju neću uzimati u obzir (čak ću ih bez pardona i obrisati), ipak je riječ o forumašu koji je imao status moderatora pa neka mišljenje daju njegovi kolege po statusu.
Pošto mu je top prvi (i jedini) ispad takve vrste i nije tako strašan, podržavam(iako to nije dostojno moda)
mjesto moda je izgubio, valjda je i nešto naučio iz toga, što se mene tiče može smanjenje kazne... barem na tjedan dana (ili 5,3...)
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Slažem se, i mislim da je 3 dana čisto dosta.Izvorno postao whiteboy
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
I ja sam za smanjenje, shvatio je grešku i preduga kazna nije potrebna.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=143646&postcount=14Izvorno postao cyberphere
Reži, nije zaslužio ban kao i the man...
ja mislim da igggy nije uopce zasluzio bann nego neko mega upozorenje.
je on jos mali i nadobudan , ali svacam zakaj je onak reagiro.
i ja bi (prije).
sto se the mana tice , ak se smije posatvicu "zalbu na prekratku kaznu" ak to postoji
pa baš zato kaj je mlad treba mu neki kratki ban
jel mu ono psovanje stvarno nije trebalo....
ok, spušteno na 3 dana...
u svakom zlu i neko dobro i obrnutoIzvorno postao IggXy
![]()
Bookmarks