Dobra mi je igra, ali malo preveć se moraju one night vision naočale koristiti čime samo gubi lijepa grafika koja je inače super....
Postoji li možda kakva šifra,dodatak,ili modifikacija za igru Splinter cell2T???
Onaj ko je igrao/prešao tu igru nek napiše najbolje,najzanimljivije djelove pojedinih nivoa!![]()
![]()
![]()
![]()
Dobra mi je igra, ali malo preveć se moraju one night vision naočale koristiti čime samo gubi lijepa grafika koja je inače super....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A tek na kraju igre kad moraš koristiti i heat vision... Meni to i nije baš neki bed, svidja mi se jer ima ful puno toga za proć, te naravno mogućnosti.Izvorno postao whiteboy
Ili cepaš neprijatelja ili ga onesvijestiš ili zarobiš...
meni je prebrzo gotova igra...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da ali u usporedbi na druge je dosta duga, pogledaj npr. Max Payne 2 (ako si ga igrao)Izvorno postao whiteboy
Nisam ga uspio pokrenuti na xp-u...![]()
Si probao igrati igru u multiplayer-modu??? Kad to startam meni dođe natpis:krivi disk u cd-romu!?!?
ako govoris za sc: pt igra ima 4 cd-a . zi si prebacio crack za igru u single plaieru , a trebas prebaciti crack i za igru u multiplayeruIzvorno postao Nyx
![]()
![]()
![]()
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
Znači da je multiplayer crack na nakom od 4 cd-a?Ali ima jedan game exe pa ako ga riplejsam,zamjenim onda neću moći igrati single player!!!!Izvorno postao the man
![]()
da oces ja sam to napravio tariku pa mu je radilo
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
Da, ali si zamijenio s onim za igranje exe-om ili sa možda nekim drugim exe-om koji je negdje posebno???Izvorno postao the man
Uspio sam... Krekirao sam to i sad radi i multiplayer. Samo sad treba naći ekipu za igranje online...![]()
obnavljam temu zbog problema kojeg imam:
imam original igru, nakon instalacije mi kaze
Cannot locate the CD-ROM
---------------------------
Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application
bas kao da treba krek...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
imam i ja orginal koji sam dobio uz grafičku pa kad je instaliram javim ti da li je isto kod mene![]()
da i ovo moje je isto doslo uz graficku (ne moju) al frend mi je dao igru
poslao sam ti mejl killa pa vidi dal radi....
wb, ne radi. ali hvala na trudu![]()
Bookmarks