Nije li to poruka koja se javlja kad ne stisnes na vrijeme crvenu tipku? Nisam siguran, mozda ce ti netko drugi bolje objasniti...
Flashao sam vec ranije SL45 na SL45i pa donekle znam proceduru.
No danas sam probao SL42 v81 na SL45 v52 i napise mi sljedece:
"Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 2"
U cemu je problem?
Imam onaj Aeroplane check.
Mozda u tome? Jel to ima neke veze ili ne?
Hvala na svakom odgovoru.
Nije li to poruka koja se javlja kad ne stisnes na vrijeme crvenu tipku? Nisam siguran, mozda ce ti netko drugi bolje objasniti...
Nemam pojma. Vjerojatno je. Ali probao sam u vise navrata i opet isto.Poslao: gog
Ne znamm dal Aeroplane check ima kakve veze s tim.
Skinuo sam prg i za makivanje tog aeroplane check-a ali mi ni to ne radi.
Isto kao telefon se ugasi i iako je na punjacu.. ne pokazuje simbol za punjenje baterije.
Cini mi se da je takav dan.. da mi nista ne radi)
--
. [Lejzermaster]
AFAIK, nema...Poslao: Fabi
Nemam pojma. Vjerojatno je. Ali probao sam u vise navrata i opet isto.
Ne znamm dal Aeroplane check ima kakve veze s tim.
Ako ga zelis flashati mislim da ti kabel od punjaca ne smije biti u syncstationu...Poslao: Fabi
Skinuo sam prg i za makivanje tog aeroplane check-a ali mi ni to ne radi.
Isto kao telefon se ugasi i iako je na punjacu.. ne pokazuje simbol za punjenje baterije.
Cini mi se da je takav dan.. da mi nista ne radi)
mora biti u Sync station-u ali u cfg fileu od programa mu namjesti com port, pretpostavljam da to tražiš(jedino mi nije jasno kako Ti bootstrap loader javlja jer njega sam zamijetio samo kod Siemens Sensor toolsa - program za rekalibriranje baterije.
Poslao: Gleep!
mora biti u Sync station-u ali u cfg fileu od programa mu namjesti com port, pretpostavljam da to tražiš(jedino mi nije jasno kako Ti bootstrap loader javlja jer njega sam zamijetio samo kod Siemens Sensor toolsa - program za rekalibriranje baterije.
Dobro je postavljen COM port.
Nisam nista mijenjao od kad sam flashao prosli SL45.
Ne znam zasto mi to javlja. I kad probam na v49 i na 52 i na 54.. na sve javlja isto.
Mislis ako zelim maknuti Aeroplane check ili upgradeati softwer?Poslao: gog
Ako ga zelis flashati mislim da ti kabel od punjaca ne smije biti u syncstationu...
Sad sam skuzio da ako i mobitel i nije u syncstationu on mi opet javlja isti error..
"Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 2"
Normalno ga vidi u exploreru i sve.
Ajde recite kaj bi moglo biti?
--
. [Lejzermaster]
A koji kabel koristiš?
Možda je u kabelu riječ? Imam 2 kabela. Jedan original koji sam dobio uz sl45i i jedan od hame. Preko original kabela jedva da dođem do explorera a sa haminim bez problema.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Upgrade-at soft...Poslao: Fabi
Mislis ako zelim maknuti Aeroplane check ili upgradeati softwer?
Koristim original od SL45.Poslao: viki2win
A koji kabel koristiš?
Možda je u kabelu riječ? Imam 2 kabela. Jedan original koji sam dobio uz sl45i i jedan od hame. Preko original kabela jedva da dođem do explorera a sa haminim bez problema.
Ma nemam pojma zakaj mi se to dogada.. velim.. flashao sam SL45 jedan bez ikakvih problema.. a sad ovaj SL42 nece i nece.
Preko kabla vidim u exploreru mobitel i mogu nesmetano kopirati i sve. A i u progamu kad ne preskocim precheck on normalno ugasi mobitel. Znaci da ga vidi na kablu.. bar ja tak mislim.
Pa mora biti kabel od punjcaPoslao: gog
Upgrade-at soft...![]()
Za spojit na komp da, kazem ti nisam siguran, ali probaj bez punjaca...
Bookmarks