E,vidiš,ja ga imam instaliranog,ali može mi pisati mailove i spremati po datotekama.Nisam još našao mogućnost da skine mail,nego to moram raditi preko običnog mailboxa u Porukama.
Inače,super stvar.
Preporučujem svima da koriste ovaj software za skidanje mailova na svog mobilnog ljubimca kad nisu u blizini kompa. Uz njega ide i profiexplorer koji je po meni najbolji i ima super pregledno i lijepo sučelje.
E,vidiš,ja ga imam instaliranog,ali može mi pisati mailove i spremati po datotekama.Nisam još našao mogućnost da skine mail,nego to moram raditi preko običnog mailboxa u Porukama.
Inače,super stvar.
ProfiMail je super stvar,samo sto su moje adrese na yahoo,pa nemam pop3,tako da mi je Profimail prakticno beskoristan!!!!
Sa VIP.mailom radi savršeno,koristim ga po potrebi(zbog cijene GPRS-a) a ProfiExplorer mi služi za slanje copyrighted materijala(.sis;.jar;.png;.mid i ostalih materijala) na druge mobitele,čitanje .txt datoteka,nekad za brže otvaranje fotki,izvlačenje sadržaja iz .jar datoteka i za extract .zip datoteka.
Izvorno postao Mobyy
Problem ti je u tome što moraš imat mailbox koji ima pop3 uslugu. Ja koristim vipov mailbox i radi bez problema. na kojem serveru ti je mail?
Isto na VIPu.
Nema opcije Retrieve mail,već ima send and retrieve,pa sad ne želim da mi svaki put pošalje mejl.On označi neki mejl bezveze i pošalje ga,a ja hoću skinuti novu poštu.
Osim toga veliku ulogu ima i GPRS koji je još uvijek preskup.
Moras imat opciju update mailbox, jesi u opcijama ukucao outgoing i incoming mail server. Meni sve fercera bez problema. Koju verziju imaš?
ProfiMail 2.19.
Program mi je predivan,zato mi je žao da ne mogu skidati mejl.
U biti imam UPDATE MAILBOX,ali iza tankim slovima piše Send,u zagradama,i to me buni.
Ja ti imam 2.24, ali svejedno bi ti trebalo radit. To ti nema veze sto pise send, jer ako nemas nista u outboxu neće ti ništa poslat. kad ti skida mailove, skida samo headere bez kompletnog maila tako da ti selektiraš (nakon što vidiš koliki su mailovi) ono što hoćeš skinut. Probaj update mailbox. Outgoing i incoming serveri su ti mail.vip.hr. Jednostavno ti mora radit. Jel ti crackan program?
Pa normalno.Tko ima ne-crackan,neka se javi.
Pokušao sam jednom,nagovorio me sam mob,da preuzmem kao novu inačicu ProfiMaila.Ej,u nekih par minuta skinuo mi je par desetaka kuna i stao na nekih 60%. Poludio sam!
Rekoh,e neš se više sa mnom zaj*****ti.
Dobar program,samo skup taj sport.
Ja imam kontrolu nad troškovima. Skidam mailove bez atachemnta, one od par kila. Tarifa je 100 kila 5 ili 6 kuna, nisam siguran. Dodje mi mjesecno cca 20 kuna. Kad vam skine headere poruka, odaberite samo one manje i nema frke
Bookmarks