Šta bi prepisivao u školi a!
jel ko zna gdje se to moze nabaviti i kolika je cijena.
ako nekome nije jasno: http://www.endoacustica.com/wireless...bile_phone.htm
Šta bi prepisivao u školi a!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Znam ja piši na info@endoacustica.com da ti pošalju pouzečem !!
He-he-he (šala; nemoj mi se uvrijediti)A možda i uspije šta znaš!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
LUDNICA ja hoču ovo > http://www.endoacustica.com/english/...tch_kit_en.htm MY NAME IS Bond, James Bond!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Kolko to para košta? Sigurno je jako, jako, jako skupo! Prva liga za ispite, zaje***ciju
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
I još me zanima kako dugo traje baterija kod takvog dosega.
Netko je već prije postao o tome, ili nečem vrlo sličnom. Sjećam se da je cijena bila nekih 600 eura, tako nešto.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Previše je skupo,bolje bi bilo da su napravili do 500m i da bude oko 100-200E
cjena je 600E za model s malom antenicom, a 1100 E za model bez te antenice koji je super nevidljiv.
Ja mislim da je preskupo
Pogotovo za prepisivanje![]()
to mislim i ja. ali eto.
Da ali decki sa pravnog faksa su napravili pravi biznis iznajmljivanjem te stvarcice!
Mislim da je oko 500 kn po ispitu!
500kn je i na ETFu
Eto...
U moje vrijeme nije bilo još mbova, ali smo kupili bežični mikrofon, u kombinaciji sa slušalicama za walkman. Primitivno, ali je uspjelo
Fora je da se (u srednjoj) cijeli razred dogovorio i svi su dali koju kunu (HRD) i mir. Možda se i ovdje da sredit - 600 jura je puno za jednu osobu, al (Recimo) 10 osoba da se dogovori, to je 60 jura po glavi, što i nije tak puno. Pa se poslije to renta ili proda ili tak nešto...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
e to je poso
Bookmarks