Čula sam za taj mobitel,citala sam o njemu u casopisu BUG.Žao mi je sto sto te moram razocarati,cijena mu je 1000€,na zalost
Ovaj moj motorolampx200 je odličan,ne žalim se
Jel zna netko kad će doći i Hrvatsku. Jel se zna kolika joj je cijena! Mob je prva liga!![]()
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Čula sam za taj mobitel,citala sam o njemu u casopisu BUG.Žao mi je sto sto te moram razocarati,cijena mu je 1000€,na zalost
Ovaj moj motorolampx200 je odličan,ne žalim se
Kolka mu je cijena?! Pa oni nisu normalni!!! Za te pare ima da mi radi svako jutro kavu!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Cijena mu je 1000 eura smao da pogledam u caspois pa ti javim
Da cijena mu je oko 1000 eura na žalost za 2 ili 3 godine ce se cijena spustiti
Pokreću ga windowsi mobile 2003 SE,ima Wi-Fi i Bluetooth.
Dijagonala ekrana je osjetljiv na dodir,rezolucija je 240*320 točaka
taj mora da mi sprema pravi jest i pit,da me kupa i da još snjega šaljem sms i daa mogu zvat za 1000eura
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Taj mobiač mi se baš ne svidja,tj oblik,ne koristi se rukama nego sa nekim predmetom poput olovke
To više nije normalno, al mislim da će mu cijena pasti na 5000 kuna, al na crno će ga sa moći naći za 3000 kuna. Tako barem mislim!
a dotad čekaj!ili odi na more pa kontaj retardirane turiste i ukradi im mob!i svi sretni i zadovoljni!
Čekaj dok se cijena ne spusti,mene ne zainteresuje taj mobač,meni motorola mpx200 je dovoljan kao i sibiru
Može se i sa rukamaIzvorno postao Irena_zgb
![]()
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Ajme kakav je to mobač.Ne svidja mi se
Kakve su mu dimenzije? Na ovoj slici je to teško skužiti...jel isto veliki ko i ostali smartphoneovi?
Bom Chicka WahWah
mobitel baš i nije neki izgledom,to priznajem ali obiluje super funkcijama a meni baš i nije do izgleda ako je mob PILA!a kontam da ima još neko ko se slaže samnom!i nije bed što se koristiš olovkom jer mob ima tuch screen i to nije baš neki problem!cijena je problem
Nijedan novi ne obiluje baš izgledom tako i Mpx
Slažem se s tobom Sibire
ako hočeš mob za šminku kupi samsung!ako oš mob sa funkcijama onda kupiš ovako čudo,a izgled te neje*e ni 5%!znaš onu foru izgled vara!
Znate kak kažu 'veličina je bitna' pa tak i kod mobitela. Znači što veći i moćniji to bolji! Ha ha!
ovaj MPX ko obdareni crnac među bjelcima!
Bookmarks