Eto ja kupio jucer u bosni lijepo masku za 20kn i sjetim se da sam negdje vidio tutorial za rastavljanje v525,nadjem to i krenem na posao,napravim sve opisano i doslovno se preznojio,skoro izgubio kilu dok sam pazio da ne shebem one flat gluposti,i tak ja to se uspijem rastavit i bacim se na sastavljanje u drugu masku,slozim sve,cakum pakum,nemre bolje kad stavim bateriju ono mob zasvijetli i ugasi se,gledam sta je da nisam sta krivo spojio,no nista sve je di treba bit,kad idem probat odsarafljenu tak zadnju stranu di baterija ide stisnut prstima i probat upalit,i gle cuda upali se i sve ok,no kad sam opet zasarafio opet nije htjela upali,puni noramlno ali upalit nema teorije,kad ja opet ponovim ovo sa stiskanjem i ono opet radi,popustim na jednoj strani malo i mob se ugasi i opet upali,no ne da se ugasi skroz vec ono tipkovnica i ekran se upale tocno tamo di je mob i stao,i tak idem probat da jos nest neradi i nerade mi tipke za pojacavanje,rade obadva zvucnika sve normalno osim toga.Probao sam sto jace zasarafit no nista ista stvar i dalje,kao da neki kontakt zafrkava.Jel ima mozda neko iskustva time koje vec mjenjao masku?Svaka pomoc je dobro dosla!![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks