Kojeg proizvodjaca je adapter?
Pozdrav ekipa!
Ne znam dal me se sjećate, bio sam tu regan krajem 2003.g. ali sam u međuvremenu promijenio E-mail, a zaboravio sam stari password pa sam se morao ponovno regat.
Imam jedan problem, ne sa mobitelom nego sa instalacijom bluetooth adaptara za prijenos podataka sa moba na komp pa ako neko zna molio bih da mi pomogne.
Uz taj adapter sam dobio instalacijski CD sa uputama za instaliranje. I sve ja to lijepo instaliram i kad hoću pokrenut program javlja mi kao INVALID LICENSE, kao nemam dozvolu za pokretanje programa?!?!
Nije mi jasno u čem bi mogao biti problem budući da sam se prilikom instraliranja softwara složio sa onim njihovim uputama za korištenje programa i sl.?
Ako netko zna neka napiše u čemu bi mogao biti problem?
Pozdrav.
Kojeg proizvodjaca je adapter?
Izvorno postao ravilov
SUNY TELECOM TAIPEI.
Kupljen u Hama centru. Jest da je No name marka, ali isto bi trebalo šljakat.
A software je WIDCOMM BLUETOOTH 3.0.1.906
Zadnji uredio Sonyson1 : 26-02-2005 u 16:10
SUNY, ha? Ajde dobro.
Ja isto imam BT dongle, drugog proizvodjaca (X-micro?), ali isto koristi WIDCOMM drivere... Meni rade bez problema.
A da probas negdje naci noviji WIDCOMM driver? Ako ima noviji...
Nazalost, koliko sam ja shvatio, WIDCOMM driver je specifican za svaki uredjaj/vendora, pa ces morati pronaci site od svog proizvodjaca... Sigurno taj SUNY ima negdje neki site.![]()
Izgleda da je stvar u kompu. Budući da ga nisam formatirao nikad (3.god), vjerovatno se nakupilo smeća, jer sam dao adapter frendu i njemu radi bez problema. Doduše njegovi windowsi su XP professional, a moji su 98 SE ali to nebi smjelo imat nikakve veze.
Dakle prvi korak.....Format C:
Hm... IMHO, ima JAKO PUNO veze sto imas win98. AFAIK, USB podrska u win98 je u najboljem slucaju problematicna.
Stavi nesto novije. Zakoraci u 21. stoljece.![]()
tako je,budi poput mene,danas sam se odvažio instalirat service pack jel su me vec neki programi to trazili...vise nije bilo odgađanja...moderniziraj se.Izvorno postao ravilov
Bookmarks