Evo razmišljam o kupnji n-gagea ili qd i svugdje gdje gledam piše up to 4096 colors.Dal je to istina ili ima 65000 boja? Evo samo to.
Hvala!!
Evo razmišljam o kupnji n-gagea ili qd i svugdje gdje gledam piše up to 4096 colors.Dal je to istina ili ima 65000 boja? Evo samo to.
Hvala!!
pa ak svugdje piše da je 4096 onda je... ali to ti ništ nije... n3650 ima isto 4096 boja ali vidi se na ekranu koda ima 65k... kupi si n-gage to je moj savjet
ako razmisljas izmedu qda i onog "pravog" iskonskog onda biraj ovaj drugi jel je mnogo bolji i prakticniji.
bolji je stari n-gage,uzmi njega i ne brini za boje 4k boja je dovoljno vidices!
...oba imaju 4096 boja , 100% provjereno...a uzmi si prvi n-gage,jest da je veći,al je i bolji...Izvorno postao silvano
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a i jeftiniji.
u nokiji kod importane galerije sam gledo cijene i stari model n-gagea je skuplji 100 kn od qd-aIzvorno postao khideg
stvarno? ajd baci pogled na oglasnik onda bolje. mislim tko jos kupuje u trgovini.
ma jasno da ce ga ovak vise cijenit po oglasnicima cisto iz razloga sto ga ljudi koji nisu bas upuceni djele na termine kao "stari" n-gage i "novi" n-gage
pa da to je naravno jasno,i dileri tako gledaju.. zato se i isplati uzimat stari bolje
Eee Silva, pa mogo si mene pitat......
Al stvarno prodeaj onu krmtiju od SX1 i kupi si n-gage, to ti je jedini pravi S60 mob!!!!![]()
HAAG![]()
zasto jedini pravi?Izvorno postao cash911
ngage jedini pravi? kakva je to sad opet fora?
Cash911 I Ja Smo Prijatelji Pa Se Tu Onda Malo Hvalisa,ali Vidjet Će On U Ponedjeljak. Kupujem N-gage,hvla Vam Svima Na Odgovorima!
onda![]()
@khideg stvarno si se počeo ponašat kao mod
ma nisam, samo sam na forumu maltene 0-24 pa mogu cjeli forum i sve teme proci i pogeldati. (naravno kad imam vremena)
Bookmarks