ok je ovaj ipod kotacic, samo mislim da je bolje za mobove kotacic sa strane jer ne zauzima puno prostora. neznam kolko je na ovom ugodno raditi posto je relativno malen
http://weblogs.asp.net/nleghari/arch...03/345837.aspx
izvanredno! neznam sta drugo reci,mob je jednostavno fantastican,pa iznesite svoje komentare.
Zadnji uredio sodom : 20-02-2005 u 11:52
ok je ovaj ipod kotacic, samo mislim da je bolje za mobove kotacic sa strane jer ne zauzima puno prostora. neznam kolko je na ovom ugodno raditi posto je relativno malen
ja imam jog dial,al mislim da je ovo puno prakticnije rijesenje...no pogledaj specifikacije:windows 2005, hdd3gb,usb 2.0
S 10-ak MB na 3 gige? Nisu li se malo zaletili' Zato je i toliko težak. Sam kaj je malo velik. Nešto prek jednog metra (quote: Dimension: 1113 x 48 x 21mm)![]()
je stvarno su mu mogućnosti fenomenalne još samo da mi ga je vidjeti uživo...
da ti je greska,mob bi navodno trebo izac do kraja godine,ako je tako mislim da ce to bit najbolji mobitel na trzistu,i bas me zanima kako je rijeseno kretanje onim kodacicem kao kod iPoda....a i promjena na windows mobile bi bila novo iskustvo koj bi rado isprobo...Izvorno postao frish-KI
Greška? Ma da? Uf, već sam se zabrinuo...![]()
Dobro izgleda, performanse su vrlo dobre, samo ga treba vidjeti na djelu.
Dimension: 1113 x 48 x 21mm (160 grams) da i mene to alo brine, a win kazes da ce imati? zanimljivo. no ipak kupujem 6680, ovaj nije 3g
A 3g tehnologiju ćeš moći koritsiti kod nas... kada? Kud trčiš pred rudo?
pa ne znam,nadam se uskoro, 3 operater moooozda nesto malo promjeni i ubrza taj WCDMA
Ma i da oni krenu ove godine s tim, idućih barem godinu dana skoro nitko neće imati 3g telefone, a usluga će sigurno niti paprena.
ako moram birat izmedu te famozne nokie 6680,sigurno bi ovo uzeo,sve nokije nalikuju jedna na drugu i pomaci u performansama su premali....a pogledajte samo ovu zvjerku.
pa ja se nadam da ce biti BESPLATNA bas zbog toga sto nitko nece to bas imati. ok, ono je predivno stvarno,ali trebali su u takvu zvjerku stavit jos 3g i kameru dodatnu
Ma cini mi se da je ovo samo patka kao sa svakim smartphonom koji je samsung najavio. Ne vjerujem im nista dok ne vidim uzivo![]()
sta mislis da nece izdati? pa ako su najavili?zasto ne.
pa i nokija je najavila 7700,pa nis od njega...drzim fige da ovaj put bude kao sto je najavljenoIzvorno postao khideg
7700 nije izasla jer ju je pregazilo vrijeme, samo zato.
molim????? pregazilo ju je vrijeme hahahahaIzvorno postao khideg
![]()
nokia 7700 je trebala bit odgovor SE-u na p800/900 i ona je ono sto je 7710 danas,a nije izdana zbog velikog problema u softveru jel je bilo problema sa touchscreenom i symbianom ...no opet,necemo off topic.
a rekli su da ju je pregazilo vrijeme, to su onda muljali neke glupsot,,nisam znao da probleme.
Bookmarks