Kolko je karta? Možda odem...
Ajd pišite tko ide. Ja si baš razmišljam sad da odem kupit kartu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kolko je karta? Možda odem...
ja idem samo na koncert sutra navecerto ce sigurno biti dobro
![]()
..100kn.je karta.Izvorno postao Mobyfan-ica
nejdem jerbo mi se neda bit tam za one 2 sekunde kolko joj treba da prode pokraj mene .
svaka čast Janici , ali ipak thats not my type of fun.
OK fuca , sjedis tam i gledas ljude kak igraju , stalno imas pogleed na cjeli teren (osim ak bludebvil stoji isored tebe slucajno al to je vec druga priča)
al ovo .. nekak ne.
zato idem u petak ili ponedjeljak opet na skijanje tam![]()
Ma stvar je u cijelom doživljaju, a ne u "3 sek".
Ko nikad nije bio na tako nečemu, nemre znat o čem se radi....
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da to ej ko sex .. kollko muke za onih nekliko sekundi ili desetaka s uzitka.
al da nebudem off topik sad![]()
sekundi?vidim u nicku piše da si ti sretan...ali da li je tvoja cura sretna?ak ti je fuk muka,nije ni čudo kaj janicu ne ideš gledati![]()
koja cura , to je za pedere
Hmmmm, baš sam se čuo s nekim ljudim kaj su bili gore prošle god i rekli mi da je org bila katastrofa, da su ljudi padali pokušavajući naći mjesto uz stazu, smrzavali se gore od jutra i slično, te da se ne da baš usporediti sa EU događajima tog tipa, pa si razmišljam da ipak odustanem. Iako sam čuo da su ove god stvarno uložili truda u sve to...
Jedino kaj mi je žao... bio sam recimo u Austriji na tako jednoj FIS trci i sve je bilo OK, sve se vidlo, besplatno, ali atmnosfera vjerojatno neusporedivo lošja od ovog što imamo tu doma. Čisto zato mi je žao...
Anyway, karata još ima. Vidjet ću...
Ja neću ići. Dok dođem do gore (gužva, bus, ovo, ono) pa dok se posmrzavam, pa dok se nađe hrpa pripitih primitivaca, pa dok prođe one 3 sekunde (pa dok mi Grunt odreže glavu...u koljenima) pa dok dođem nazad dolje, pa gužva, pa do doma.... Too much!
Atmosfera, kako WB veli, je stvarno OK, stvarno mrak! Ali na mojoj vagi ove druge stvari ipak pretežu.
Now, možda se varam, možda su od lani stvarno napravili promjene. Ali nekako ne vjerujem previše.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ja bi htio ići ali sam u zadru
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Sad ziher nejdem...Izvorno postao BlueDevil
Ma baš sam si isto razmišljao koliko je pluseva, a koliko minuseva. Čizme sa čavlima nemam, a znam da su se ljudi u ski odjelima propisno smrzavali. Već to mi je dovoljno. A tek gužve s busevima...
Jedino kaj će bit jefinih kobasa, kuhanog vina... mmmm...
Nego, valjda ste čuli da karta za Platinastu ložu košta 7500 kn! Soma eura! LOL
Nejdem zato jer vjerovatno gore ne bude mjesta za parkiranje, a busom mi se nede jer je to ubijancija za mene.
Ma kakvog mjesta za parkiranje, pa nemreš autom ni primirisati tamo....
ja idem poslom, redar oko reklamnih balona(ono ko cepelin), besplatna karta, necu se guzvat s nikim (akreditacija), i jos zaradim dobru lovu. pa di ces bolje...
Da, to je dobar deal. Moj frend je bio prošle godine popravljao stazu nakon što bi neka skijašica prošla, ali baš i nije stigao uživati u svemu tome od posla....
da, to je bas "posao", al ja moram pazit da nece neka budala uskocit u taj balon i odletit.... pa nece ih valjda i takvih bit majku mu.....
A nikad ne znaš, kad se ekipa razbije sve je moguće![]()
a i to sto kazes, al opet ja tu ne mogu nista... mogu samo pokusati zaustavit, ak se netkoprobije sretan mu put....
A možeš ako imaš propusnicu, prošle godine sam ju imao, ali ove sam se malo kasno sjetioIzvorno postao whiteboy
Ja sam išla par puta u Maribor kad je Janica skijala i bilo je fakat dobro, zezancija super, samo šta je hladno, al to i očekuješ tako da se pripremiš za to, a i navikla sam.![]()
Sjećam se ja Maribora od pred koju godinu kad su vrle hrvatine, u pravom navijačkom sportskom stilu s motom "neka bolji pobijedi" gađali ledenjačama skijašice na žičari i po stazi.
Nisam neki radikal, ali ja bi ih expatriarhirao sve, te sekunde. Van iz države, bez ikakvog prava pomilovanja ikada. Mrš van!
Samo da ne bude toga više....
ja krećem!!!!!!!!
Bila sam tada i slažem se da je to totalna debilana, al janezi su prvi počeli sa gađanjem tolko da se zna iako ne opravdavam tu glupost.Izvorno postao BlueDevil
Bookmarks