dečki imam jako veliki problem neznam koji mob da kupim
6600
e800
k700i
v600
pa evo tražim vaše mišljenje kako bih lakše riješio četverolemu!![]()
dečki imam jako veliki problem neznam koji mob da kupim
6600
e800
k700i
v600
pa evo tražim vaše mišljenje kako bih lakše riješio četverolemu!![]()
E800 i V600 nemoj kupovati! E800 ti je isti kao i E700 samo ljepši dizajn.
K700 je dobar mobitel ali nije bolji od 6600. Ipak 6600 ima Symbian OS i ima hrpu mogućnosti i funkcija, i ima sve šta i K700 a može imati i više.
Moja preporuka je 6600!
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
dali postoji nogučnost da n6600 ima radio
Je, preko interneta, što ti baš nije isplativo. Jedino što je bolje kod K700 je bolji zvuk MP3-a. I ako ti je veličina važna.
Evo moje usporedbe:
E800-tipični samsung, ljepota, visoka cijena i malo funkcija
V600-dobar dizajn, dobre mogućnosti, dosadi s vremenom jer nema mmc
K700-dobra kamera, dobar dizajn, puno programa.... nema mmc
6600-malo lošija kamera od k700, malo je veća, symbian,mmc...
Moja preporuka: ako želiš mobitel koji ti s vremenom ne dosadi uzmi 6600, a ako želiš malo naprednije mogućnosti nego kod običnih mobitela (v300, e700...) uzmi k700, jedina zamjerka-nema mmc ali ima 42MB interne memorije![]()
nemoj kupovati ništa osim 6600,jednostavno se ne isplati dati tolike novce za te mobitele,posebno za e800,a ni ostali nisu daleko...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Da moze al koristi ti GPRS a to kosta. A taj radio ces poslusat dva puta e mozda jos par puta kad nebude bilo struje pa da ubijes dosadu.
Jel pored toliko aplikacija za Symbijan nes se ni sjetit da imas liniju a kamoli radio na telefonu.
Mislim da ti je jasno da preporucam 6600.
ok sada ste mi stvari pokazali u pravome svijetlu!
ali i dalje mi se ova nokia čini velika!
uglavnom svaki mob ima neku manu
...šta ti je najbitnije da ti mob ima...jer vidim da baš ne ciljaš na Symbian telefone...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ista stvar je bila i kod mene, kad sam si kupovao novi mob. Mogau sam si uzeti neki fancy fashion ili neki poslovni model. Odlucio sam se za poslovni - N6600 i NISAM pogrijesio!
Moja preporuka 6600: Symbian, MMC
Jedino u obziro dolazi još K700i koji ima radio.
Naravno 6600... Em je dobar,em je Nokia!!! Ja ne budem ni 10 minuta,a da ne cackam nesto na njemu... fantastican fon.I sto je najbolje guta sve zivo... Najmanje pravi problema od svih tel. naravno,ako bar malo poznas rad na njemu.Evo ja sada skinuo neku aplikaciju za vremensku prognozu... nakacim se na gprs i dobijam prognoze u svim gradovima koji me zanimaju.Zamisli igra se neka utakmica u Linzu,a ti vidis da je kisa i nevreme tamo,odigras 4+ i dignes lovu...
slazem se,i moj glas ide 6600.....pa sad kad svi volite 6600 da pitam jel igra ko na njemu n-gage igrice? kako ide igranje s obzirom da tipke nisu bas dizajnirane za gaming?
k700 je moj izbor
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Ja ne igram N-Gage,ali igram dosta igrica.Uvek ih imam oko 30-ak instaliranih i mogu ti reci da je kontrola super.Obozavam da igram sa dzojstikom jos od vremena amige!!!Ja sam prezadovoljan!!!
ciljaj na nekog sa proširivom memorijom
Motorola E398, ima 64MB karticu. Bolji ekran od svih navedenih, dobro možda joj Samsung parira u tome. Al u ostalom ne zaostaje.
Ja bih npr. uzeo k700...
6600 definitivno. Nema šanse da ja još jednom kupim ne-symbian mob jer jednostavno jaako brzo dosadi (3 mjeseca i već je prodan)
Što se veličine tiče 6600 je 1cm šira od tvoje 3310, 2mm deblja i 4mm niža. A čak je i lakša![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
..."zeus",stvarno hvala,ali osoba ipak traži da se napiše OSOBNO mišljenje...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Možda mu i to pomogne,a moje mišljenje je k700i
Bookmarks