iz nekih stranih razloga vise nemrem gledat 3gp na kompu filmice..instaliro sam newest divx i onaj mpeg decoder.
any help?modza nemam dobru verziju?
ah da na mobu mogu uredno gledat filmice dakle nije do njih.
iz nekih stranih razloga vise nemrem gledat 3gp na kompu filmice..instaliro sam newest divx i onaj mpeg decoder.
any help?modza nemam dobru verziju?
ah da na mobu mogu uredno gledat filmice dakle nije do njih.
a imaš li onaj program od nokie
neki konverter u njemu moš
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
zove se nokia multymedia player i velik je 7Mb
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
nene imam ja konverter već treba mi neki kodeki valjda jerbo mi ne zeli prikazat fakin samo 3gp
Izvorno postao Gruntovčan
quick time?
Jesi probao sa instalirati ffdshow?Kada si to mogao gledati flimiće?Prije nego si formatirao disk,pa si sad zaboravio kakve si codece imao?Kak ih odjednom ne možeš gledat?Trebalo bi raditi sa ffdshowom.
da, quick time ti treba
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma iam quick time kakve to veze ima?
mislite da treba gledat u QT ?
pa prije sam gledo u bsplayeru normalno.
@mraz nesječam se sad kaj sam sve nstaliravo prije...a neznam di mi je ffdshow
probaj pustit u qt-u i radit će...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja taj format nisam uspio pokrenuti u nekom drugom programu.Quick time ti definitivno treba.Ffdshow si nađeš na googlu,neku najnovije verziju.Nije to neki veliki download,a i ne može ti štetit.
gle fakat radi u qtajmu..fala ljudi
ja sam si zabrijo da to moram gledat sa bsplayerom(zato kaj mi je prije radilo)
probacu skinut taj ffdshow al for now sam zadovoljan
Bookmarks