![]()
zanima me koliko trenutno ova 'matrix' nokia vrijedi na trzistu i zanima me dali ce joj vrijednost rasti. molio bi da odgovore strucnjaci![]()
![]()
zanima me koliko trenutno ova 'matrix' nokia vrijedi na trzistu i zanima me dali ce joj vrijednost rasti. molio bi da odgovore strucnjaci![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
kosta oko 200kn, a rasti za sad jos nista. dok ne dode u legendu.
da waršfski burazi nisu sj....i 2 i 3 dio,za kojih 10 god bi 8110 vrijedio dosta,pogotovo ako bi zgledo ko da je nov......
mislim sigurno če za koju godinicu cijena rast,ali ne toliko koiko bi ti htio...
Ja isto imam jednu domasamo bih htio napomenuti da to nije matrix nokia, nema automatski slide
![]()
tako je,to nije matrix phone,a to sto neu padne s nebodera ili sto ga onaj lik baci u smece ne znaci nista i fakat neznam zakaj bi taj telefon imo ikakvu vecu vrijednostIzvorno postao gog
http://www.mobile-review.com/review/...atrix-en.shtml
ovo je "the one" i njega bi volio imat u kolekciji
Vidio ga uživo na pretprošlom cebitu, ništa posebno...
ma jasno da nije posebno,napravljen je samo u jednu svrhu a to je da bude vrlo cool kad ga mr. morfius "otvori" specifikacije su mu mizerne a i izgleda koda nije zavrsenIzvorno postao gog
vi kaj niste nikad imali 8110 u ruci i koristili ga, nebute nikad shvatili... to je pravi mobitel. inace mob je od moje stare nabavila ga je po extremno visokoj cijeni jako davno, a nema nijedne ogrebotinice (najozbiljnije).
nego, nisam ja taj mobitel niti mislio prodavatno way.
imo sam ga u ruci,a sta bi trebo shvatit? tvoju sentimentalnu povezanost s tim modelom? nekad davno je i 3310 bio jako skup mobitel.
ovo je poseban mobitel... vis, ti nisi to shvatio, ja jesam![]()
8110 je bio puno skuplji mob kada je tek došao, a i mogao si ga kupiti samo u cronetu, mislim da je bila cijena od cca 5-6k kn...
Sjećam se kao da je bilo jučer, bio sam sa starim i kada smo se vozili doma sam nazvao staru, nisam mogao vjerovati da možeš pričati dok se voziš u autuIzvorno postao cyberphere
@killa, bateriju možeš kupiti u mobisu, ali je skupa poprilično...
tocno. otada je moja stara na cronetu to joj je bio prvi mob naravno.
mobitel jos uvijek ima originalnu bateriju na sebi, ali je mrtva. neznam di da nadjem novu...?
e vis da imamo super uspomene a danas kad kupis mob... nis. thnx pogledat cu.
da imam i ja 8110, i plcena 6000kn, al ok ne mislim da je nista posebno
upravo sam dobio odgovor na mejl od mobis-a, baterija za ovu nokia kod njih dodje NEVJEROVATNIH 450kn!
a ja sam bio prije pola sata u t centru u jurisicevoj i prodaju nokiju 7650 za nesto vise od 4 tisuce kuna,neznam koja je to fora al eto...
da to sam i ja vidio,skoro umro od smjeha.
Bookmarks