Sad ja imam isti problem!! Kako??
To s nekim programom radim ili??
...kako instalirati Java igru;aplikaciju na mob...ovako,kad mob spojim na komp,otvori mi ga kao hard(...G:...),ali,otvori MMC karticu,a ne i mob...a Java se može spremat samo na mob u internu memoriju do koje ja ne mogu doći...
------------------------------------------------------------------------------------
...Problem rješen...
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 13-06-2004 u 16:36
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Sad ja imam isti problem!! Kako??
To s nekim programom radim ili??
...ne treba ti nikakav program,samo prebaci .jar i .jad datoteku igre u folder (na MMC kartici) (mislim da je) Appl ili tako nesto...zatim na mobu idi na instalaciju igara (ali ne znam di je to,ne sjećam se)...Izvorno postao rossonero
..."cy",mob ima explorer ali samo za melodije i grafike i to za datoteke na mobu...
Hvala.
I ako zna kakvu dobru stranicu s java igrama za Nokie??
Proguglat cu i potrazit pop p2p programima, valjda ce se nesto nac, al ako ko zna neku dobru stranicu, nek napise da ne trazim previse.
I jesam je skupo platio, 700 kn, u dobrom je stanju, ima tek jednu manju ogrebotinu, i garanciju jos pol godine, znaci pol godine je stara.
Neznam kolko je u oglasniku, ali mislim da sam dobro prosao.
I zna netko kako ubacit slike u mob, posto na kartici nema foldera za slike.
Stavio sam slike u neki drugi folder i iz moba ih pokusao otvorit, 128*128, jpeg, i ne prepozna format.
za te novce,možda 100kn više bi dobio puno bolji mob da si kupio n gageIzvorno postao rossonero
zeemax
A ******, nisam o tome razmisljao, mozda da sam pogledao u oglasnik prije nego sta sam je kupio.Izvorno postao guzda
Frendu bilo hitno, meni cijena bila OK, i tako sam je i kupio odmah.
Nego, gore dva posta iznad, zna netko kako ubacit slike, mislio sam da ce to bit najednostavnije?!
za slike nemam pojma (nisam nikada čačkao po 3300).meni na n gage-u otvori sve foldere kad spojim i ima slike (images ili što već stavim).
kad spojiš probaj na njoj napravit folder images i nabacat slike pa vidi i javi rezultat
zeemax
...nažalost,slike ne možeš stavljati na MMC...tj. možeš,ali ih mob neće naći,pa ti ostaje samo memorija telefona...Izvorno postao rossonero
a da li 3300 ima kakav explorer za prebacivanje s mmc-a na phone?Izvorno postao Eminem
zeemax
...nema...
A ima koji program da mogu doc do memorije telefona, pa te slike prekopirat tamo, gdje im je i mjesto.
...e to ne znam,ali vjerujem da nema...
Bookmarks