hmmm... vip...... Ima bolje ženske na reklama![]()
![]()
koji operator po vama ima bolje tv reklame?![]()
hmmm... vip...... Ima bolje ženske na reklama![]()
![]()
šta eskimke? hm... a dobro o ukusima se ne raspravlja![]()
![]()
Ma ne samo te.... kad se sjetim starih reklama..... (ona sadašnja mikićeva... kako se ono zvala![]()
)
pa ja mislim da vip ima bolje , ali prije su mi bile dobre one reklame za simpa ti & ja
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Sjećate se VIPme Miss TEENS TV reklame?Kosa mi se diže kad ju još danas čujem na radiju.
to je bilo loše !!Poslao: sms freak
Sjećate se VIPme Miss TEENS TV reklame?Kosa mi se diže kad ju još danas čujem na radiju.![]()
....e moj frend je sa jednom od onih s te reklame (ona što bi plivala s delfinima).... kraj nje se ne diže samo kosa
![]()
![]()
ha ha više ne pliva sa dupinima...
![]()
To ću mu danas reći, pa da vidimo reakciju!!![]()
VIP-ove reklame su pederske a od Croneta su uštogljene pa vi recite što god hoćete
Viva la Nippon!!!
šta ti znači to pederske?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
master_nt ima pravo, VIPove reklame su pederske, i ja se slazem sa tim, iako nisam siguran kolko pederskim ih on smatra.
Reklame su nužno zlo da se hlebinci ulove i troše lovu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
master i doktor znaju što znači pederski!ipak su dečki s mora...
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Dobro ne bas tako pederski...
Meni se samo razlikuju po bojama tvrtke ali sadržaj im je koma skoro kao reklama za čipi čips ma znate onu od Franka (katastrofa)...:-X
zakon!one frankove reklame!onaj crveni džip je tu kod mene iz karlovca!od onog frajera kaj ga je dobio na koka-kolinoj nagradnoj igri!zakon reklama...![]()
MA to je ssve beze veze te njihove reklame neka skinu dole cijene
razgovora WAPa i SMS EMS MMS pa če to da im bude najbolja reklama. Jel se slažete.
Viva la Nippon!!!
... i da još počnu besplatno točiti pivu uz neke neobavezne grickalice te nam plačaju račune...![]()
Pa ti bi i ovce i novce.
dmi,pa ti si živ!pa buraz,di si tak dugo?kaj si štrebo?
...ma poteškoče na višoj razini ali gura se...
:-X
Za mene je vip za ozbiljnije pa su i reklame ozbiljnije i orginalnije,cronet je onak dječarski jeftin,...:school:
di si ovu temu iskopo!?!?!?!
Bookmarks