ja mislim da sve sto mozes softwerski rjesiti ne krsis garanciju.
legi mi riknio komp pa trebam pomoč!JEL SE GUBI GARANCIJA FLASHANJEM BIOSA,ima ABIT ploču i Ona se flasha iz windowsa!kontamo da to nije kršenje garancije jer se soft dobije sa pločom a ona ga promovira!PLOČA JE ABIT kv8 PRO!
AJ PLEASE POMOZITE JER JE HITNO!![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
ja mislim da sve sto mozes softwerski rjesiti ne krsis garanciju.
ovisi što gledaš kao garanciju. Ako stvar ne radi kako spada nakon fflasha i tražiš na servisu da ti srede i kažeš da si flashao a nisi dobro to napravio naravno da to ne spada pod garanciju. Kršenje garancije nije ni format C: pa nakon toga ne rade windowsi i ti dođeš na servis da ti vrate komp u stanje u kakvom je bio kada si ga kupio (s windowsima)
dobar grah daleko se čuje
windowsi se nemogu podići u tom je caka,tj.neželi ništa podignuti
ali on kaže da je flasho i onda BUM ništa više,nije mu ništa više htjeo dić!izgleda da se dogodila neka greška!
cekaj? fleso si i onda je nasto problem?
izgleda!radio je to 1000puta i uvijek sve ok a sad je javio grešku na ekranu i kad je restartirao BUM!aj pomozite koliko znate treba mi
hmmm... znam da ako flešaš pa nestane struje prije kraja flasha makar i na stotinku sekunde da možeš bacit matičnu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da ali je ovdje sve radilo ali na ekranu pokazalo grešku!a čovjek je to več radio ajme puta i uvijek na isti način!struje nije nestalo sigurno!nego neka greška!šta mislite oče li priznat garanciju,ja kontam da bi trebali ako je matičn arika jer nemogu skontat od čega je!
u ovo je teska situacija, ja sam mislio da je zavrseno flesanje uspjesno? ako je u pol flesanja, to je zbilja teska sit.. i ja mislim da je to sve otiso, ali necemo ici bas tako daleko da bacis maticnu, zamjeni samo bios.
ne radi se ovje o maticnoj da je uopce riknila vec ako budu provjeravaili vidjet ce da nema pola biosa tj pola ia do greske ostalo nema, zato se ne moze podici, opcija je odnjeti i servis i rpaviti se lud ili kupit samo novi bios.
pa nebi bacio nego odnjeo na garanciju!
kako zamjenit bios
pa to je jedan chip samo izvadis ga i ubacis novi a novi kupis u bilo kojj radnji.. razumijs.
da al zaš išta kupovat ako mogu sve to bacit na garanciju i dobijem sve novo,kontaš?!?to me zanima!
cuj razumijem te potpuno, vrijedi pokusati, samo kazem ak otkirju da je bios napola flesan to ce biti problem.
fleshano je do kraja a onda je pisalo ovo:WRITE SYSTEM PROTECTED!neš u tom stilu!to je problem!
Bookmarks