....hmm....kupi novi mob..hihi..))
zezam se..al zbog tih stvari vjerojatno ja nikad necu nadogradjivati mob...bar ne prvih godinu dana...)
Od kada sam stavio v.17 ( http://digilander.libero.it/m_50/Firmware.htm ) na mob stalno imam neke probleme!!!!!![]()
1) Budilica cesto se ne ukljuci! To prije nije nikada bilo!
2) Report kao Flash SMS je super (bez tona?!?), ali jedno vrijeme dolazi kao flash sms a onda odjednom kao obična poruka (čudno)!![]()
3) Po koji puta kada pročitam primljnu poruku i dalje pokaziva da ima neka nepročitana. Kada bi htio vidjeti šta je to onda mu treba skoro pola minuta da mi to učita. (a na kraju je to ona sms od prije)
Ima li tko savjet!?! Da stavi opet neku stariju verziju ili istu ali sa druge stranice??!!
Hvala vam unaprijed!!!!
Tko rano rani, rano dan zajebe!
....hmm....kupi novi mob..hihi..))
zezam se..al zbog tih stvari vjerojatno ja nikad necu nadogradjivati mob...bar ne prvih godinu dana...)
mpx200, V360, SE K610i
Ovo mi je čudno jer ja nemam nikakvih problema.Koju točno verziju 17 imaš(oni ostali brojevi).Flashat na nižu verziju možeš jedino ako obrišeš cijeli EEPROM i imaš full flash ,kojeg ja još nisam vidil za MT 50 ,za bilo koju verziju.Pričekaj neku noviju verziju i da je netko drugi provjeri.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
To je verzija 170601
To je verzija s hrvatskim . Ja sam stavio verziju bez hrvatskog,ponekad se isplati bit brzoplet.Pokušao sam promijenit verziju , ali mi je napisal program "Wrong software" i nije se upisal u mob.
Ako hoćeš pošaljem ti tu verziju.Više nisam siguran , ali mislim da je sa www.gsm-free.com.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ej pa sigurno ti nesto ni bilo uredu s flashanjem te nove verzije. Mislin da bi lagano triba prominit verziju na neku noviju npr. v18, ali ono sta ne smis je: ponovno flashanje na nizu verziju tj. v16 naravno ako to ne znas.pozdrav!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
A di bi mogao naći v.18??? Još je nisam vidjeo nigdje!
PS: Od kada sam iskključio Status-Report, mob radi super!
http://www.gsmflashes.com/siemens.html na ovom linku ima v810101 ... piše M50i
??
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
To je verzija rađena za njemačko tržište i nema JAVU nego se igre downloadaju od operatora i plačaju.Kod nas to nije moguće pa ne koristite tu verziju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kako to mislis - nema javu?Moze li nesto vise o tome.
Moj telefon bas ima ovaj softw.Sme li se menjati na nize?
Moze li se na njemu aktivirati java sa skylord-enablerom?
ljudi meni tebaju igre za S55 gdje da ih skinem?
carpe diem
Znam da nema Javu jer sam ga flashao na tu verziju. Da li se može mijenjati na niže ne znam. Ja sam probao napraviti fullflash na verziju 9 lg 6 ali nije išlo.Nakon toga sam ga sa Swup-om flashao na v.9 lg 1 , ali sad je došlo do promjene kontrolnog zbroja u EEPROMU pa treba još to srediti. Imao sam gužvu i nisam stigao.Poslao: milos
Kako to mislis - nema javu?Moze li nesto vise o tome.
Moj telefon bas ima ovaj softw.Sme li se menjati na nize?
Moze li se na njemu aktivirati java sa skylord-enablerom?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Malo si falio temu. Ali evo da ti odgovorim. Sve java igre za sl45i ti rade i na s55. Inače par njih u boji možeš naći i OVDJEPoslao: mvalpoti
ljudi meni tebaju igre za S55 gdje da ih skinem?
Zaboravil sam gore napisat kad se flasha na ver.81.. ne nestaje Java , samo nije dostupna sa korisničke razine.Može se pokrenuti ako je aktiviran NetMonitor.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da i može se svejedno aktivirati sa skylord-enablerom
Bookmarks