ostaje državi 22% nit orali nit kopali od VIP-a. do je sasvim dovoljno (skoro 1/4).
pa zašto netko od naših ne bude operater. Traba tu para i para uložit i raditi kako spada.
Zamisli da se u HR proizvode auti.
uvijek se ljudi pitaju kolika je u biti čista zarada jednog operatera...evo ovako, za prošlu godinu (VIP);
Prihodi povećani za 10%, sad su im 375.4 mil.€, a broj korisnika je povećan za 8.1%, na čak 1.3 mil. A tržišni udio ipak smanjen na 46%.
Jedino tužno u tome je da većina tih para ode van naše države. Kao i i dooooosta para od drugog operatera, jer nama ipak ne trebaju, mi smo se odrekli svega![]()
ostaje državi 22% nit orali nit kopali od VIP-a. do je sasvim dovoljno (skoro 1/4).
pa zašto netko od naših ne bude operater. Traba tu para i para uložit i raditi kako spada.
Zamisli da se u HR proizvode auti.
dobar grah daleko se čuje
a tko nam je kriv kad nemamo para.....
a imali smo svog operatora pa smo i to prodali za otprilike cijenu koju taj operator zaradi za 6 mj pa nek neko kaze da je tu sve cistoIzvorno postao KaKaV NeReD
Malo off, ali meni operater puno bolje zvuči od operatora, iako se pod operatera smatra čini mi se osoba koja prespaja pozive na centrali...
ili osobu koja operira (kirurg)![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da, ali koliko novaca ode iz drzave. ja neshvacam kako vec hr ne presusi sa parama, mi sve uvozimo i to je konstantan odljev paraIzvorno postao KaKaV NeReD
pa stalno se zaduzujemo! idemo ravno k bankrotu!!! Al sta se moze...Izvorno postao coma_zgb
Ma jebes drzavu gdje su temelji drzvave prodani..JA i dalje smatram da je prodaja HT-a DT-u ipak veliki veliki promasaj..
to ti nikad nečeš ni shvatiti.
Pa Hrvatska poziva strane zemlje na ulaganja. kaj ti misliš da će im oni onda poklanjati zarađenu lovu.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks