Toliko da vas obavijestim da je 5. verzija ICQ Lite-a izašla iz beta faze.
Skinuti ga možete ovdje
Toliko da vas obavijestim da je 5. verzija ICQ Lite-a izašla iz beta faze.
Skinuti ga možete ovdje
Hvala na linku!![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
...i što nudi petica naspram četvorke ili nedajbože ICQ pro???
sada čak možeš i sa enter slati poruke netreba alt+enter
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Biljar u multiplayeru i više skinova. To sam jedino za sada primjetio...
...izgleda da ostajem na Pro-u...![]()
ja isto, tek sam neki dan banner maknuo![]()
Kako ja taj AjSikJu prezirem. Prefakinspor. Yahoo!msg mi je oduvijek bio no1.
meni je isto ICQ u banani... bolji mi je yahoo...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a trillian? ....zar ga nitko ne kotisti?
gog ga koristi, nek ti on veli... mislim da ću si ga i ja postavit...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...Trill je dobar (objedinjuje skoro sve IM formate) samo što je živa nauka postaviti ga iza proxy-a...
ICQ prvenstveno koristim zbog korisnika ne njemu (što se tiče sporosti pošto se samo dopisujem i ne koristim file share koji je u totalnoj banani za sada radi dobro)...
Yahoo je brz, i ima odličan file sharing... i jednostavniji je za koristit od ICq-a...
...a koristiš li se i ICQ-em???
da, koristio sam se davno i onda dugo ništa, sve do prije par dana kad sam ga ponovno stavio zbog nekih forumaša, ali ne sviđa mi se baš nakon yahooa...
Pozdravio sam se sa trillianom, preglomazan, ionako trošim MSN pošto je jedina osoba s kojom se ponekad dopisujem na msn-u, tko želi sa mnom komunicirati neka ga nabavi![]()
kak mislis preglomazan? promjeni skinIzvorno postao gog
Toliko da napomenem. Prvi puta od kada koristim ICQ sam uspio preko njega poslati file, i to bez problema. To je isto jedan od pomaka.
...pa bi onda mogao postati fan...![]()
na čemu? ICQ5?...ja šaljem sa alt+s na PRO
...da stara fora (i to poslije par enter-a)...![]()
Bookmarks