trebo bi custom power down i wakeup grafiku "windows xp(prošli put sam ju skino na howardforums a sad je nemrem nać)" i zanima me kak se uključi "spcolor" koji sam uploadaš na mob
PS
ak ovaj thread može bit samo sa linkovima za ove fileove
trebo bi custom power down i wakeup grafiku "windows xp(prošli put sam ju skino na howardforums a sad je nemrem nać)" i zanima me kak se uključi "spcolor" koji sam uploadaš na mob
PS
ak ovaj thread može bit samo sa linkovima za ove fileove
Izvorno postao MC Španjolac
traženi fileovi su ti u privitku, uključio sam i custom zvukove!! za uključivanje spcolor trebaš editirati 0032_0001, a o tome podrobnije piše gore u stickyu vezanom za seem editing!
PS ovaj thread NE MOŽE bit za bilo kakve linkove, jer imamo i za to predviđeno mjesto zvano Linkovi, također u stickyu. cilje je omogućiti svakome u bilo kojem dobu najlakše moguće snalažanje i pronalaženje informacije, a ne da imamo razbacano na sve strane! nadalje, upozoravam te da pripaziš na naslove tema!!!
sa seemovima 0208 i 0209 se mjenjaj custum zvukovi! Sa kojim programom mogu promjeniti te zvukove? I stavio sam u mobitel sa p2k xp shemu slike u /a/ a zvukove u /a/mobile/audio/ i nece mi svirati ta muzika? A sa p2k mi u /a/mobile/audio/ nigdje nema onih startup melodija nego samo pise ~alert file!Koji je to onda alert file? Imam v300@v600? Ak ste skuzili ista od ovoga pomoc!
jedan mali savjet imas nadajmo se beckup orginalnih stvari vrati na mob i sad malo bolje obrati paznju na sliku kojeg je tipa gdje je..tako i na zvukove..a probaj promijenit atribut sto se tice ovih ne odredjenih zvukova...ljepo ocitaj to u p2k oznaci melodije i change atributs..onda ces dobit pravo ime melodije..(neznam uopce napamet koji je atribut imas 1,2,4 ili kombinacije pa probaj)..valjda ti bude od pomoci..Izvorno postao npoldrug
za kaj ti služe ti zvukovi
e inovator aj daj link na ono od howardforuma
Izvorno postao MC Španjolac
na koje???
pa dao sam ti u zipu sve što trebaš
Bookmarks