Pogledaj si leadtek winfast2000 xpert, ja imam deluxe i poprilično sam zadovoljan, a ova xpert ima još bolji tuner...
Pozdrav!
Danas sam se registrirao pa eto imam jedan mali problem ili nedoumicu ili što već.
Trebao bih kupiti TV karticu, za zemaljski program, znači ne satelitsku. I sad koju da kupim ???
Dosta se piše o tome, recenzija koliko hoćeš, svi svakog hvale. Htio bih od nekog preporuku tko je ima pa je zadovoljan sa njom ili nije. Ma bitno je da ima dobar prijem, odnosno da daje lijepu sliku. Znači da se ne tučem po glavi 15 minuta nakon instalacije. Kodiranje? Ako može u realnom vremenu bilo bi super.
Eto toliko od mene, pa navalite. Pozdrav!
A šta ja znam, ovo je valjda potpis !!!
Pogledaj si leadtek winfast2000 xpert, ja imam deluxe i poprilično sam zadovoljan, a ova xpert ima još bolji tuner...
ne tuner, razlika je u dekoderskom čipu koji je kod Experta noviji...Izvorno postao gog
@dolino razmisli malo i o Terratec Cinergy 600, jest da je malo skuplja ali ima kao trenutno najbolji Philipsov čip koji uz Philipsov tuner navodno daje odličnu sliku. Uz to je jedna od rijetkih kartica koja ima RDS za radio stanice, ak ti to šta znači...
Naravno, nabitnije ti je da imaš dobru antenu, odnosno dobar prijem... i najbolju karticu ćeš htjeti razbiti ako će ti signal biti loš...
Zadnji uredio whiteboy : 15-02-2005 u 02:34
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma kupi si bilo koju samo da radi ja od kad je imam ne prestajem snimat![]()
kaj je ono kaj sam ja vidio u onlineu, kartica koja prima cisti digitalni signal u mpeg2 formatu, slika je savrsena. samo cijena nije nigdje pisala. moze se gledati hrt1,2,rtl,nova jer svi odasilju takav signal (nekakvo pokusno razdoblje je sada)
Ma što se tiče signal odnosno prijema tu nemam nikakvih problema. Kablovska je. Sad trenutno koristim PixelView sa bt 848 čipom i kvaliteta prikaza je bože sačuvaj!!!
Ustvari sad je trenutno uopće i ne koristim.
DScaler mi je malo poboljšao prikaz ali on je još nedovršen kako treba.
Uglavnom svima hvala na informacijama
Ajde mi objasni razliku molim te...Izvorno postao whiteboy
Nemoj me zezati da TI to ne znaš!? Pa tuner prima signal, čip ga obrađuje!Izvorno postao gog
ajd ne kenjaj, točno vidim kaj oćeš, mislio si da ja ne znam, pa bi malo sofizma ha?gle mogo bi sad pol čuke guglat i sve ti tu na 5 stranica u detalje napisat, al mi se neda, bitno je da znaš da postoji razlika... al da te baš ne ostavim suhog evo ti citat od riječi do riječi iz Buga koji bi ti u glavnim crtama trebao pojasniti razliku:
"TV kartice obično imaju samo dva glavna elementa: tuner i dekoderski čip koji će signal dobiven od tunera obraditi i poslati na sabirnicu računala" LOLskur
Eto to ti je u kratko, ak te u detalje zanima rado ću ti posuditi taj Bug pa proučavaj.![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Koliko znam, DScaler ne radi idealno sa svim karticama iako u zadnjoj verziji ima podršku i za Phillipsove (novije) čipove... fora je u tome kaj mogućnosti DScaler-a (zahtjevnost filtriranja) dosta ovise o brzini procesora i grafičkoj kartici...Izvorno postao dolino
Zadnji uredio whiteboy : 16-02-2005 u 13:15
Može dekoderski čip biti ne znam kakav ako mu tuner daje lošu sliku...Izvorno postao whiteboy
Pa naravno, no bitno da sad kužiš razliku... a kod one dvije kartice je tuner, koliko znam, isti...
Uglavnom kao nabolja je kombinacija po ovom što sam pročitao Phillipsov tuner sa Phillipsovim čipom SAA7134.
kaj niko nezna odgovor?Izvorno postao coma_zgb
a koju antenu misliš koristit za tu karticu, ajd mi reci?
Ja sam poslušao neke savjete i preporuke ovdje te sam lijepo polako i nestrpljivo odjurio u Ve-mil i kupio Terratec Cinergy 400 i mogu reći da sam u načelu zadovoljan sa njom. Ok je kartica, normalno puno bolja od moje prethodne.
Mislio sam kupiti model 600 ali je trenutno nisu imali, a nije mi se dalo čekati. Uglavnom kartica košta 275,37 kuna iz te novce nudi sasvim dovoljno za kućnu upotrebu.
I eto to je to.
Da ta kartica je isto OK, jeftinija a dobra solucija, jedino kaj joj fali radio (Fm tuner)... ali kaj ne košta ta kartica oko 330 kn u vemilu? ( http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=9877 )
Ma košta, istina. Gledam račun i ništa mi nije jasno, a onda sam skužio da sam napisao cijenu bez PDV-a. E je....
Za radio to je, fali, ali fakat mi se nije dalo čekati. Jedino su tu imali. Ma znaš onaj blesavi osjećaj kad jednostavno moraš to sad kupiti i ni sekundu kasnije. Dobro da su i taj model imali, tko zna što bih na kraju uzeo.
ajde da ti kazem tomo pijanico stara, dobijes antenu sa njim koja je velika kao cigaretaIzvorno postao tomo
Dali cinergy 400 ima isti čip kao i cinergy 600 odnosno onaj Phlllipsov SAA7134?
Mostovi okruga Peščenica
Ima, tako mi kaže DScaler.
pa baš me zanimalo, već sam mislio da ju misliš priključit na LogaritamskuIzvorno postao coma_zgb
![]()
jesi onda vidio u onlineu tu antenu?
Bookmarks