bilo je i boljih mobova u protekloj godinii
Dakle na opasku Ravilova, evo : "Done..."
Nebi otvaral novi post samo radi toga...
Ljudi, i presretni vlasnici... hm , nije speech...
we have a laureat, here !
Nas K700ije MOBAC GODINE - YEEEEEEEEEE
![]()
![]()
THE![]()
Ostali nek se poklope usima ! hehehehrgljherglj herglj hehe
__________________________________________________ _________
a podatak... jako jednostavno - odes na kiosk i kupis Mobil,
novi broj naravno![]()
bilo je i boljih mobova u protekloj godinii
kao naprimjer?
Za tu cijenu nema boljeg moba!!!
Ukupno gledajući na sve karakteristike.
Ma K700 je zakon!!! Kako je meni ža šta ga neman!!!![]()
ako gledas taj cijenovni rang meni je s65 mnogo bolji i ljepsi a ako gledas najbolji mob prosle godine bez obzira na cijenu ima ih puno moj favorit bi bio p910 i 7610 a ima ih jos...
sodom S65 je definitivno lošiji mob. Od ekrana (koji je zaista KOMA, vjeruj imao sam ga u rukama) do kamere koja je najlošija 1.3 MP kamera koja postoji (razvili smo slike za usporedbu u mobilu, možeš pogledati i uvjeriti se sam), do veličine, nedostatka radia itd. Samo je pozitivno što ima mem. karticu, ali je glupo što je nemre pametno iskoristiti.
K700i je realno stavarno najbolji candybar mob.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hmm...tesko mi je preci preko toga da je mob koji nema symbian proglasen mobom godine
postoje kategorije, kao u svemu, tako da K700 ne spada u kategoriju smartphonea i tu se niti ne natječe. Isto kao što se npr. za glavnu mušku ulogu za oskara ne natječe neka žena na primjer, tako je i ovdje, sve treba gledati u kontekstu...
No sveukupno gledajući, odnosu uloženo/dobiveno K700 je svakako najbolji...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da,znao sam da ces to spomenut...evo reci cu to....jednostavno nevolim tak k700!
ps.koji SE ti koristis ?
T610... al nemojmo off topic
slazem se!!Izvorno postao sodom
Ma S65 kao šta je whiteboy reka je sranje. Velik i ekran mu je očajan za te novce. I također se slažem, jedino pozitivno je šta ima MMC karticu.
s65 je velik ko smartphone i ima losu rezu ekrana, a i ljepota mu nije vrlina
A šta, siemens je ionako propa! Nema drugog krivca nego njegovi mobiteli.
jel proglasen vec?
jel nevidiš da je
ja mislio proglasenje tek 12.2
ma to su oni proglasili
hahaha. ja mislio to stvarno..
Vidim lika u mom gradu nosi majcu crnu i na njoj piše "Siemens Mobile"!!
Ja se odvaljujem!!!![]()
Ako cemo tako i Ericsson je bio pred propasti ,al se udruzio sa sony-em i sad razvaljuje....mozda se i siemens udruzi s nekim...
Pa čuj ne bi se baš složio, naime ako se sjećaš i Sony je proizvodio mobitele i oni su bili u daleko lošjoj situaciji... udruženje sa Ericssonom ih je na tom područuju izvuklo...Izvorno postao disco
mene zanima kako su se dogovorili oko imena ...zasto nebi bio ericsson sony.....izgleda da je ipak bio veci potencijal za ericsson da se prikrpa soniju nego obrnuto.ipak sony ždere sve sto mu se na putu nađe
jači tlači![]()
jer ovo ime vise pase, probaj okrenuti pa ces vidjeti
Bookmarks