daj odgovorite molim vas!!!!!!!!!! možete i na mail danijel_3@net.hr ili danijel_13@net.hr!!!!!!!!!!!! Ajde vjerujem u vas!!!!!!!!!!
imam siemens c65.ne mogu ić na internet preko njega , ja upalim preglednik a on kaže da je gprs prekinuo vezu a uključen je,stavim da salje podatkovni poziv a onda kaze da je CSD veza prekinuta ! probao sam ga postelat preko jednih podataka al nemogu nac te postavke za internet.ja nadjem one preglednik-postavke-ovo mogu nac . al ne mogu nac tamo gdje se upisuje csd(pozivni broj).zovem na servis al oni nista. dal mi mozete kak pomoć i neko dal mi može poslat te podatke i upute kak doći do tih postavka!!!![]()
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
daj odgovorite molim vas!!!!!!!!!! možete i na mail danijel_3@net.hr ili danijel_13@net.hr!!!!!!!!!!!! Ajde vjerujem u vas!!!!!!!!!!
Sve dobro provjeri prvo, ukljuci GPRS i onda restartuj mob...
Još da si napisao na kojoj si mreži!Izvorno postao danijel_13
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Definitivno je najbolje rijesenje za takve stvari nazvati svog operatera (besplatan poziv sa mobitela koji je spojen na tu mrezu). Oni ce te voditi korak po korak sa svojim postavkama upravo za tvoj model telefona...
maraschino - PTICICA
ja imam mrezu vip.zovem ove majmune na vip-u kaze mi da si prepisem s frendovog moba,niste me skuzili MENE ZANJIMA KAK DOCI DO POSTAVKA ZA NET PLEASE ODGOVORI!!!!!!!!!!!!!
Ne moras se derati... (pisanje velikim slovima se smatra kao deranjeIzvorno postao danijel_13
)
ne derem se neg su me raživcirali na vipu rekli su mi da im donesem mob u siemensov servis a nije mu nist.samo ih pitam za postavke oni se prave glupi! jel pašu settingsi za preglednik od motorole v525 ili v600??? znam za sve su isti al ja ne mogu nac di se upisuje csd..neznam mozda sam ja glup.....
a možda si stvarno glup
pa jesi ih zvao sa drugog moba i tražio postavke. ak hoces posaljem ti mailom
dobar grah daleko se čuje
PA dobro smo te mi skuzili, upravo oni i daju postavke za net (wap ili gprs). Sumljivo mi je to da ti ih nisu dali i da su ti dali takav odgovor. Koliko znam, do sada su uvijek bili jako ljubazni (ponekad ccak i malo dosadni sa pustim informacijama). Neznam, mozda si naletio na nekog tko nije bio od volje, ali i dalje stojim iza toga da je najbolje njih nazvati, a naravno mozaes ih i prepisati sa nekog drugog moba...Izvorno postao danijel_13
maraschino - PTICICA
hvala zvao sam i vidi stvarno tip mi je sve reko!!!!!!!!!!!!!!
Kako je problem riješen i nema potrebe za daljnom raspravom, ova tema je![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks