kaj ste to postavili live stream iz redakcije? ne uspijevam nikako....
hehe... malo se igramo tu u mobilu, nekakva IP kamera je na testu pa možete pogledati malo, možda i neki film pustimo na ogromnom LCD televizoru koji je tu u redakciji...
http://82.193.218.37/
username: cafe
pass: cafe
ne znam koliko smo onlajn, al sad eto jesmo... zahtjev je IE, nakon par sekundi i/ili par refresha nudi instalaciju MPEG4 plugina koji treba instalirat i onda se vidi
kaj ste to postavili live stream iz redakcije? ne uspijevam nikako....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Super je, nema slike, nema tona. Sve ostalo je OK![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
je meni pise connecting vec pola sata.refresh ne pomaze. jel opce radi ta kamera.
napredak ima slike, iako nemrem skuzit sta je to na slici i nista se ne mice. dajte malo....
Niš !!!??!
malo je zajeban taj plugin kaj se treba instalirat kao automatski... provjeravam jel aktivna... cekajte tren
sad ni ja ne vidim, od doma.. iz mobila je radilo kad sam tam bil.. mozda su zgasili, tko zna..
a slika je staticna kad ocito navecer se nitko ne spresetava po redakciji...![]()
je pital me za plugin i to je sve ok. bilo. sad nista bice da su ugasili. pa sad ionako nije zabavno kad nikoga nema...
evo ekipa tomo i ja smo sad u redakciji i ako vam je do akcionih filmova morate se priključiti!
Još samo 5 minuta pa gotovo!LOL
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
opet testirate LCD televizore, ha?![]()
![]()
![]()
ako netko pogleda moze vidjeti moju malenkost i tomu sada![]()
hm malo vas je vise.... i zasto je crno bjelo.....
Bookmarks