zanima me dali netko zna gdje se može i po kojoj cijeni kupit kamera za mpx?!?čitao sam da može snimat i video i da ima super rezoluciju pa bi ju konto kupiti!
zanima me dali netko zna gdje se može i po kojoj cijeni kupit kamera za mpx?!?čitao sam da može snimat i video i da ima super rezoluciju pa bi ju konto kupiti!
Zadnji uredio sibir : 11-02-2005 u 01:46
Jedino da nazoveš Ram3 pa da ih pitaš, ako oni nemaju onda nema ni u cijeloj Hrv. Onda ti je jedina šansa na crno!
Trick: Ako nazoveš ram3 i pitaš ih za kameru, on ti kaže da nemaju, pitaš jel se može naručiti, i kažeš mu da pogleda u skladište u splitu. Tako sam ja nabavio slušalice!!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
ok,napravit ću to,samo da dobijem plaću što su mi dužni!ma kontam odma i slušalice uzet pa da sam miran!imat ću i mp3 player!
Tak sam ja napravio. Ajd ak uzmeš kameru javi kakva je pa ak je dobra da je i ja uzmem!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
ok nema problema!jal znaš možda broj od njih pa da ih nazovem sutra odmah?!?ako imaš pošalji na PM!
javi ak ti to upali,jer sam i ja čuo za kameru da je odlična...a na crno je nema već dosta dugo
ništa ljudi zvao sam i nemaju niti če dobivat jer im se neisplati pošto će doć mpx220!ma bezveze!kontam,javit ću se kumu u švabiju pa mu reć da mi uzme,a dobit ću ju najranije za uskrs!
imaš koji link,da se na netu vidim recenziju kamere možda?
jojj sorry neznam sad,neš sam bio googlo po netu i slučajno naletio na taj link!da me ubiješ neznam!
Bookmarks