tamo ti je napon mreže 110v. ovdje je 220v. sve što ti treba je adapter koji će 220v pretvarati u 110v. i možeš punit baterije do kad hoćeš.
ej..jel ima tko iskustva s foticima kupljenim u Americi..tj dal normalno funkcioniraju kad nas sto se tice punjenja, buduci da je struja drukcija( moja dosadasnja iskustva nisu nice,tj.sta sam god kupila ovdje doma nije radilo kako treba) ..please help
![]()
tamo ti je napon mreže 110v. ovdje je 220v. sve što ti treba je adapter koji će 220v pretvarati u 110v. i možeš punit baterije do kad hoćeš.
ma sta ti je... jedino ako ima punjac za baterije pa on ima drugaciju uticnicu, ali za to postoji adapter. vrlo jeftino.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da, postoje oba adaptera (220-110V) i adapter za utikač, ali to je nosanje jos "dodataka" ako negdje ides.
Mozes i odabrat fotic koji ti odgovara po specifikacijama, uzet fotic u USA, a baterije i punjac ovdje, ako su normalne AA baterije ili,
u slucaju da su punjive baterije ugradene u fotic, pogledas podatke o adapteru (punjacu) i pod INPUT VOLATAGE bi ti moralo pisat za koji je napon napravljen. Svi koje sam dosad imao su bili 100-240V, sto znaci da rade u USA i ovdje, a problem s neodgovarajućim utikačem sam rješio kupnjom novog kabela (za one koji su bili odvojivi) ili presjecanjem starog kabela i stavljanjem utikaca koji odgovara nama.
Ja kupio iPod u americi i nikakvih problema sa punjenjem nema, samo sam uzeo adapter za utikac(malo je drugaciji evropski)
Ja isto, no stvar je u tome što na transformatoru od ipoda piše da radi na 110-220 V, ukoliko je takav transformator samo treba kupiti adapter i riješena stvar...
Bookmarks