da, i ja sam to cuo
iu u pravu su , pa moramo u potpunosti suradivati sa Haagom , kao i svi ostali
KROVNA svjetska nogometna organizacija, FIFA, objavila je kako hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji unatoč izvrsnim rezultatima u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo neće biti dozvoljen odlazak na SP 2006 u Njemačkoj ukoliko do početka natjecanja odbjegli general Ante Gotovina ne bude izručen Haškom sudu.
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=257537
It's nice to be important, but it's more important to be nice
da, i ja sam to cuo
iu u pravu su , pa moramo u potpunosti suradivati sa Haagom , kao i svi ostali
nadam se da se šališIzvorno postao Gruntovčan
![]()
to je prvoaprilska šala (na žalost) i već je spomenuta u temi o 1. aprilu, pa tamo molim...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
"Ja se ne razumijela u fudbal, ali jako volim Veldin Karić, on je prava muškarac." - kazala je Hartmann.![]()
![]()
Predsjednika HNS-a Vlatka Markovića nije bilo lako dobiti na mobitel nakon što se proširila vijest o zabrani nastupa Hrvatskoj na SP-u, ali kad smo napokon uspjeli, Marković nam je kratko kazao: "Ma nema niki problema! Ako nam i zabrane nastup na SP-u, ostaje nam HNL, koja je barem jednako toliko kvalitetno natjecanje!"![]()
zna on kaj valja
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks