Obavještavam cijenjeno članstvo i goste foruma da više ne sudjelujem u raspravama niti ću odgovarati na poruke...zbogom
Obavještavam cijenjeno članstvo i goste foruma da više ne sudjelujem u raspravama niti ću odgovarati na poruke...zbogom
bok i tej
Zahvala CafeMobilu i Vidiju na nagradi.Nagrada je danas stigla i jako sam zadovoljan
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Stigla i meni jučer.Hvala Caffe mobilu i VIDI-ju![]()
Kakva nagrada?
Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk
....
Znak paznje za aktivnost na forumu.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
potvrđujem i ja primitak svoje nagrade neki dan.
blago vama![]()
Blago tebi šta vadiš stare teme.
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk
Evo i mene, da se javim. Pozdrav staroj i novijoj ekipi foruma.
Kako se vama čini ova cjelokupna situacija s koronom? Prenapuhano? Kakvi ste s mentalnim zdravljem? Ovo je da čovjek baš poludi. Kada nemaš gdje pobjeći. Na drugi planet eventualno.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ja bi rekao sto mislim, al bi mi rekli da sam teoreticar zavjere iako nema nikakve veze s 5G, cipiranjem i Bill Gatesom
Edit: zanimljivo. Napisem nesto i toga nema u mom postu. Nije vrag da se automatski brisu misljenja suprotna sluzbenim stavovima?
Čim se otvorio put zbrisal iz ZG malo do krka par dana i sad čekam ljeto da vidim koliko će turistička sezona uspjeti, jer prema ovom što sam vidio domaći ne spuštaju cijene za domaće goste a stranaca nema previše. Kad je jedna obična pica 70 kn a 70 kn apartman 700m od mora.. pohlepa nek učini što treba
Čudi me kako ne rastu cijene. Kod nas ne vrijede pravila ekonomije.
Ima dosta zanimljivih stvari vezanih za tu koronu. Rijetko koji političar je zaražen. Bio je premijer UK pa postao zdraviji nego prije. Jel neka kamera snimila na stotine preminulih dnevno, npr. u Italiji. Svatko danas ima kameru na mobu.
Od ljudi su počeli raditi mentalne bolesnike. Nemojte reći da neće iz svega ovoga ostati nekakav PTSP.
Doduše, neke stvari su me gadile i prije korone, npr. čačkati po cipelama, a ne oprati ruke, hvatati se za rukohvate gradskog prijevoza pa ne oprati... ali ovo je otišlo predaleko.
Otkad sam došao na ovaj forum, mobitele mijenjam u prosjeku svaka 4 mjeseca. Sada me strah kupiti nešto preko Njuškala. Jer, navodno se jako dugo zadržava na glatkim površinama...
U Mobisu!
Mislim da se ne moras brinut zbog mobitela. To je bilo jedno istrazivanje u savrsenim laboratorijskim uvjetima (savrsenim za virus). Tko zna tko je narucio to istrazivanje i takve rezultate.. cilj je bio zastrasivanje ljudi.
Drugo istrazivanje je napravljeno u domu jedne obitelji gdje je bilo puno oboljelih. Nigdje nisu uspjeli naci "zivi" virus. To bi znacilo da virus na bilo kojoj umjetno (nezivoj) povrsini vrlo brzo odumire, a to je i u skladu s onim sto se zna o virusima (nisu to bakterije koje mogu dugo zivjeti na bilo cemu)
ljudi da li se jos nekome se tesko otvara forum
Zadnji uredio feboj : 22-09-2020 u 16:36
da, ist stvar.
Ima več oko dva tjedna. Triput refresh, ali nekada ne ide ni to. Dobro da si našao prostor za obavijestiti koga već treba.![]()
U Mobisu!
a koji je razlog tome ?
Zbilja ne znam.
Sjetio sam se da SZK više nije na onoj razini kao kada smo mi "palili i žarili" forumom. Tamo nekih 15-ak godina u rikverc.
Vidim da je jako malo tema, postova itd... znači i drugima je slično samo nemaju vremena refreshati ili pokušati bilo što da dođu na forum.
U Mobisu!
pa nisam ni ja stalan ali volim doći pogledati novosti i tu i tamo nešto napisati, ali mili brate dosadi 3 puta refrešati
Jel riknuo ovaj forum?
Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk
....
Izgleda je gotovo. Vrlo rijetko se uspijem ulogirati. Stalno baca error...
Bookmarks