prvi put čujem za taj mob,al ne čini se lošim,bar na prvi pogled
![]()
Zanimljiv telefončić, uglavnom zbog touchpada za piskaranje...
Specs: http://www.gsmarena.com/index.php3?s..._d488-1003.php
niš posebno, ali solidno...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
prvi put čujem za taj mob,al ne čini se lošim,bar na prvi pogled
ma slučajno sam naletio na njega na GSM areni dok sam nekaj drugo tražio... nisam ni ja čuo za njega i moguće je da nije namjenjen za europsko tržište, ne znam...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Imas vijest o njemu na mobil-review i nije namjenjen za strano trziste. Tj. zasad ce izaci samo juznoj koreji cini mi se. Ali sto ce mobitelu tog tipa i koliko je uopce iskoristiva ta mala podloga za piskaranje je vrlo upitno?
pa dovoljno je da jedno slovo na njoj možeš napisati i to ti već zamjenjeuje tipkanje...
Da ali ako ti treba toliko teksta za unjeti imas one male tastature prikljucne koje stanu u djep. A i koliko je lakse po tome pisati nego s tipkama nisam bas siguran?
Bookmarks