iGO8 R3 Navteq Europe 2020.Q3
Overview: iGO8 R3 MAP Navteq Europe 2020.Q3
More Info:
Buildings, POI & Speedcams folders
iGO8 R3 Navteq Europe 2020.Q3
Credit to neek
iGO R3 HERE [Navteq] 2020.[Q3] EUROPE - Torrent
* Buildings, POI & Speedcams folders
Download
Code:https://anonfiles.com/T8CbhcD8p5/iGO_R3_HERE_Navteq_2020._Q3_EUROPE_torrent
Mislim da Administrator treba da zabrani postavljanje"mapa"kojih nema u linku!Za potpuno preuzimanje mapa treba da postoje i"Buildings, POI & Speedcams"ali i fbl,jer bez mapa ti je kao da voziš trabanta a po selu se hvališ da voziš ferari.
Mape bez mapa?Čemu postavljati ovakve bezvredne linkove?
Gde su ti mape"hakeru",ne znam zašto postavljaš gluposti?
Strasno pa nema mapa ono sto je izaslo je novo a mape ce biti u slijedecoj nadogradnji e sad da li se nekom svidja ili ne to je takokako je kome se ne svidja neka ne skida i ceka dok nove verzije ne izadju.
iGO R3 HERE 2020.Q4 EUROPE 6.99 Gb
magnet:?xt=urn:btih:bf7776eb798dd901566c97e379adf3 da8f6221dc&dn
Postavio sam"iGO R3 HERE [Navteq] EUROPE 2020.Q4(FULL)",znači kada je izašlo nešto korisno treba dati drugima da skidaju,a ne da skidaju beskorisne postove.Pozzz
Ne čitaš do kraja i ne pratiš Navteq je javio da u verziji 2020.Q3 neće biti mapa samo poil,spedcamere i building te da će sve izaći u verziji 2020.q4 i na nama je da li to da skidamo i koristimo ili ne jer nekome su jako važne i te datoteke tako da to nije nikakva zafrkancija nego je tako izašlo i sve što bude išlo dalje sve će biti teže i manje za skidati.
Bookmarks