.
magnet:?xt=urn:btih:478B8C49EE4AFE3BDEF9F6BB9D89EA 1B213BED01&tr
>>> (magnet) Direktan Link za Torrent
![]()
Zadnji uredio walter66 : 09-12-2020 u 23:14
Radi magnet ali kad ja zaljepim vamo u poruku sustav rastavi magnet vidiš vamo od broja 622 šstica je razmaknuta za jedno polje od broja 2 tako kad zaljepiš magnet to pomakni nazad da spojiš kao i sve ispred imagnet radi
Hvala
Prijatelju postoji li ta karta, ali da je podijeljena na dva dijela north i south kako obicno dolaze? Također me zanima, ako imas link na tu kartu, ali da je veci fajl od cca17-20GB? To pitam, jel vidim da u ovoj dosta stvari fali u onim additional files-ima. A volim s novom kartom imat i sve novo, naravno ako negdje imas link i na takvu kartu?
Ova je mapa ispravna i to je NT verzija ful europa pamožda kod tebe ne radi kako treba a evo ti verzija u 2 djela i NTU verzija možeš skiniti sve ili samo ova dva dijela mapa Sourt i North u IMG formatu i sve je odključano
magnet:?xt=urn:btih:478B8C49EE4AFE3BDEF9F6BB9D89EA 1B213BED01&tr
obrati pozornost na torent ako se prilikom slanja od mene slova razdvoje samo skupi sve i radi torent
ili
klikni na: >>> Direktan Link za Torrent
![]()
Zadnji uredio walter66 : 09-12-2020 u 22:59
Zamolio bih za pomoć. Skinu sam ovu otključanu kartu Garmin CNE NT 2021.10 i hteo bhi da ubacim samo neke zemlje u moj nuvi 205 pa ne znam kako. Da li može otključana karta da se nekako ubaci u MapSource, tu bih onda odvojio zemlje koje me interesuju.
Bookmarks