Nije dovoljno zamijeniti samo karte , treba i NFS datoteke (fajlove) ...
Mislim da sam uređaj ne podržava novu verziju mapa MN7 & MN8 ,
možda bi trebalo zamijeniti verziju Navigona nekom novijom ...
Dobro vece svima!
Na gore navedenom uredjaju Navigon 7210sd 8GB imamkarte od 2008,skinuo sam sa ovog foruma nove karte MN7 & MN8 Europe Q1 2018,pa sam stare karte obrisao instalirao nove karte ( copi-paste) ali mi Navigon exe pokazuje da to nisu original karte i nemoze da ih pokrene.Onda sam vratio stare karte u folder MAP i nema problema radi kao Doxa.Pitanje?
Dali moze nove karte da se instaliraju i kako.
Hvala unapred na pomoci
Nije dovoljno zamijeniti samo karte , treba i NFS datoteke (fajlove) ...
Mislim da sam uređaj ne podržava novu verziju mapa MN7 & MN8 ,
možda bi trebalo zamijeniti verziju Navigona nekom novijom ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
A kako spojio sam ga na komp sa Navigon Fresch i on mi je skinuo tu versiju,uradio je formatiranje uredjaja i SD karte 8GB koja se nalazi u njemu,ako je to komplikovano necu ni da pokusavam,ili na SD karticu da instaliram neki IGO Primo i sa SD kartice da ga pokrene bez diranja softvera od Navigona posto IGO imami na telefonu pa mi deluje jednostavnije.Pozdrav
Pozdrav svima!
Uspeo sam instalirati nove karte na gorem navedenom Navigonu.
1. Navigon sam prikljucio na komp.i preko Navigon -Fresh formatirao sam uredjaj i SD kartu od 8GB koja se nalazila u uredjaju,tako da sam opet na SD kartici imao stare podatke Karte od 2008.
2.Skinuo sam ga sa kompa izvukao SD karticu stavio je opet u komp otvorio sam folder-map i sve stare karte izbrisao.
3.Nove karte koje sam skinuo ovde u forumu preko kopi-paste prekopirao u folder map i JAKO VAZNO FOLDER DATA,SVE STO SE NALAZI UNUTRA ISTO PREKOPIRATI U FOLDER MAP GDE SE NOVE KARTE.Restartovati navigaciju i VOZITE POLAKO
Bookmarks