Ok,malo mi je dosadio sx1 pa me zanima motorola mpx 200.Dali je dobra,opće karakteristike,dojmovi i tako to...
Upala mi je u oko jer ima windowse a nije skupa....
U biti dali je bolja od sx-a?
Ok,malo mi je dosadio sx1 pa me zanima motorola mpx 200.Dali je dobra,opće karakteristike,dojmovi i tako to...
Upala mi je u oko jer ima windowse a nije skupa....
U biti dali je bolja od sx-a?
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 30-11-2004 u 22:57
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
ja sam upravo zamijenio sx1 sa mpx200,ak ne patiš za kamerom i bluetooth-om(koji na sx1 nisam ni koristio )mpx je 3xbolji,napokon ne moram nositi iPaq.
ok,hvala.kakva je sto se tice ekrana i baterije?Cuo sam da je zavrsna obrada telefona super...
E jos samo jedna stvar,Dali se moze upgrejdati na windows 2003?
mozeIzvorno postao alcatraz
![]()
![]()
...mislim da je SX1 bolji...nek ima Windows,ali ipak...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
može se uprejdat!ja sam ga zamijenio sa 6600 i nisam požalio,onaj mi ko igračka naspram ovog izgleda,to je čisto moje subjektivno mišljenje...zvuk je fenomenalan,aplikacije da ne pričam...ma ekran je odličan,tek dok neku dr. temu ubaciš,tj.pozadinu ili svoje slike,onda vidiš pravu kvalitetu,a pogotovo na filmičima,puno aplikacija na netu je besplatno i imaš jednu stranicu na netu sa koje apsolutno sve možeš skinuti.prokleto je čvrst i elegantan,sve je na tebi sad...ak te neš još zanima sam pitaj
Rađe stavi windows temu na symbian
Ja da imam SX1, sigurno ne bi prelazio na telefon bez kamere i Bluetootha. Što se tiće završne obrade, mislim da je u Mobilu pisalo (nisam siguran, a neda mi se tražiti) da je poklopac utora za memorijsku karticu jako klimav, što bi meni osobno jako smetalo na telefonu te "klase".
inace, kada izvadis karticu iz moba, sve sto si na nju instaliro moras ponovo
što se tiće ovog da nema kameru meni nije trebala ni na sx1,uostalom treba mi telefon sa funkcionalnim aplikacijama a ne telefon za igranje.
ne možeš tvrditi da ti je sx1 bolji ak ne probaš oba moba.
daj mi adresu onog sajta sa programima za mpx200
...pa ima i Siemens (i Nokia) Symbian aplikacije dostojne Mpx-a...samo što se to ljudima ne da tražit...Izvorno postao riki
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma ništa nije klimavo....a za ovo kaj je coma rekao ,nema pojma..uglavno ovakvo riješenje utora je daleko bolje neg na 6600,gdje svaki put moraš vaditi bateriju i sve...
www.airfagev.com
ok,hvala puno.Mislim da ce sx ici u oglasnik,kamera mi tolko netreba imam digitalca a bluetooth sam dosad koristio mozda 2 puta....
sam ga ti stavi.eminem,probao sam sve žive aplikacije na n6600,3 programa sam na kraju ostavio,a i ti su bili,ono da nikad ne koristim...+da ne govorim da mi su mi neke 1 h samo radile...puno su mi stabilniji ovi windowsi..i ne znam,skroz mi paše mob.prije ga nisam zbog kamere kupio,al i dobro da nisam jer bi puno para izgubio,ovako svi sretni
Kakva je baterija?
ma tko bi znao,,ne stigne mi se isprazniti jer ides li brljat s kompom po njoj,puni se,,a malo pa malo lutam po njojIzvorno postao alcatraz
kako i dali se može naknadno staviti hr jezik na mpx200
zanima me kako staviti MP3 sa memorijske kartice za zvuk zvonjave,,nikako nisam uspio(do sada)
sad sam gledao par slika od motorole i nigdje nevidim da je tipkovnica osvjetljena.jel ima opciju za iskljuciti svjetlo ili šta?
bez brige ima osvjetljenje tipkovniveIzvorno postao alcatraz
![]()
mpx,ne možeš staviti mp3 ko zvuk zvonjave,,samo .wav dakoteke kojih ima bezbroj na internetu..i daj mi reci kaj si ga di upgrejdao?+ak jesi?kak,prek neta si narucio soft ili?
ma da se na 2003 cekam cd od frendaIzvorno postao smogovac
a o kakvim wav datotekama govoris,,pa kam ih strpati
bitno bi bilo naci neki plugin koji cupa mp3 sa memorijske
daj javi kad taj cd nabaviš...pa kaj ti nikad nisi cuo za .wav dakoteku...strpaš ih u sounds,naravno i kad ideš podesiti zvonjavu tam je...
Evo baš sam ga jučer kupio po 1259kn u ipercoopa. i definitivno ga se isplati uzeti!
ako netrebaš kameru onda uzmi mpx,meni je odlična!uostalom,možeš si i posebno kupit kameru za mpx!mob je brz,moš ga nadogradit,imaš memorijsku karticu,stereo slušalice i evo ti i mp3 playera!ugodno sa korisnim!
Bookmarks