1.sve za koje instaliraš programe
2.pogledaj gore
3.kad ga nabaviš sve češ skužiti
4.jako dobra(imao sam ga pa znam)
5.140-200kn
6.sve,čak i ono što nemože pročitat
8.neznam
7.ako koristiš BT netreba ti nikakav
nokia 3650... evo pitanja:
1. koje formate videa podržava
2. koje formate glazbe podržava
3. kak se instaliravaju i kak se brišu instalacije od neke sis igrice ili aplikacije
4. kakva je kvaliteta zaslona
5. kolko košta uplovdanje firmware-a u nekom servisu
6. što se sve može prebaciti na mob s kompa i vice versa s pomoću bluetooth adaptera
7. koji je najbolji program za prebacivanje fileova s moba na komp i vice versa (dajte link di da skinem taj program)
8. koju MMC nokia 3650 najviše podržava (mislim koju veličinu: 128mb, 256mb...)
i još jedna molba... ak neko ima dobre sis aplikacije koje bi mi dobro došle neka ih pošalje na ----------
hvala
Zadnji uredio .:SlayeR:. : 03-01-2011 u 01:03
e još jedno pitanje:
9. koji mobiteli mogu pokretati iste sis aplikacije (mislim na modele nokie). dal je npr nokiini 3660 sis fileovi kompatibilni sa 3650?
ako jesu daj iggy please pošlji nešt aplikacija na ivan.pavlina(et)kr.htnet.hr
ajd please
Pa ja misli da je nokia pc suit imaš ga za skinut na nokiinoj stranici.Izvorno postao ipavli19
Tapir rules!
Mogu pokretat svi koji imaju symbian 60 a to su ti npr. N6600, N Gage,6670, 7650... A fileovi bi trebali biti kompatibilni...9. koji mobiteli mogu pokretati iste sis aplikacije (mislim na modele nokie). dal je npr nokiini 3660 sis fileovi kompatibilni sa 3650?![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
ajd daj pošlji one neke osnovne... neke za čitanje txt-a, igrice šalji...Izvorno postao IggXy
kakva je kvalite ta ekrana nokije 6600 naspram nekog novijeg moba, npr k700?
8. 512MB. jer vece nema.
k700 ima kvalitetniji ekran!(manji je fizički,a ima veću rezoluciju,pa je automatski oštriji,a i boje su bolje)Izvorno postao coma_zgb
a sama definicija boja i kontrast?
ljudi pa ovdje je riječ o N3650 a ne o N3660 ili o SEk700!
ja bi štel odgovore
sori sta ti kvarimo topic..evo jos samo ovo da odg. necu vise NHFIzvorno postao coma_zgb
k700 ima bolji ekran i po tom pitanju!
@ipavli19 mislim da previše pritišćeš ljude,olakšaj malo.kad nabaviš 3650 sve će to samo krenuti.teško ti je bilo što objasniti,ako već nemaš telefon kraj sebe.
zeemax
Bookmarks