Hjao, Vip ne nestaje s tržišta nego mijenja ime u A1 u čijem je vlasništvu. Vip je još uvijek partner s Vodafoneom.
Vodafone još uvijek postoji
I već dulje vrijeme se zna da će ić promjena imena u A1
Evo jučer je u dnevnim tiskovinama i po portalima stigla obevijest da do kraja godine nestaje VIP HR s hrvatske scene. Mreža koja je s radom počela prije 19 godina i koja je donijela velike promjene u do tada učmalu i nepomičnu monopolističku svakodnevicu... Mreža koja je svakom Hrvatu učinila pristupačnijim mobitel, i ono najbitnije, Preko usluge VIPme (original prepaid), prije Hrvatskih pošta i telekomunikacija, uvela je telefoniju na bonove, bez pretplate, bez papirologije i uz potpunu kontrolu troškova.
Jedan jedini VIP!
Sumnjam da ću imati isti odnos kada mi na zaslonu bude stajalo A1 HR. Bezveze. Kao dugogodišnji partner Vodafonea mogli su bar prijeći na to ime (ali tko zna postoji li Vodafone više).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Hjao, Vip ne nestaje s tržišta nego mijenja ime u A1 u čijem je vlasništvu. Vip je još uvijek partner s Vodafoneom.
Vodafone još uvijek postoji
I već dulje vrijeme se zna da će ić promjena imena u A1
Iz samih početaka VIPme usluge imam Bosch 509 dual (tada je dual označavao rad na dvije frekvencije) na kojem stoji oznaka A1. Znači da A1 radi ono što je T-com odavno napravio.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Upravo tako.
Do sljedeće godine sve će preimenovati u A1 (Srbija, Bugarska, Makedonija i Bjelorusija). Slovenija je prošle godine preimenovana
Šteta. Iako je Vip u biti bio hrvatska inačica A1, VIPnet je ipak stekao renome. Dobar naziv mreže, kooperacija s Vodafoneom, uvijek svježe i simpatične reklame...
A1 kao oznaka mislim da je trebala ostati kod glavnog "šefa". Nama ne trebaju oznake austrijskog operatera. Mislim, glupo je raspravljati o tome kada je stvar i više nego jasna.
Mislim da znate na što mislim. VIP je ipak bip VIP. Osobno imam dosta pozitivnih iskustava baš s njima. A1 ne poznajem.
U Mobisu!
Izgleda da ne razumiješ da se način poslovanja ne mijenja, no okej.
malo je glupo, kao da VW koji je davno kupio škodu ukine škoda brend i da sve postane VW.
poslovna politika je jasna ali i smećarska. ni prvi ni zadnji put da novi vlasnik mijenja ime. tako je zagrebački melem nakon 50 godina postao jednostavno melem..
hrvatski brend jednostavno nestane.
Ovo mi je prvi glas za promjenu imena.
Što se mene tiče, ime nije bitno dok god je usluga dobra - ali Vip u zadnje vrijeme počinje zezati sa svime, od tarifa preko ponude za stare korisnike do isporuke uređaja. Ali se nadam da će uvažiti kritike i neke stvari popraviti.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A počeli su s cijenama. Ostaje nam vidjeti što još.
BTW, Tomato kao brand name ostaje.
U Mobisu!
A kaj su s cijenama poceli?
Ti shvacas da je A1 oduvijek vlasnik Vipa?
Zašto je to nama bitno ako osim imena sve ostaje isto.baš me zaboli šta piše na ekranu....
Uostalom Vip mi nikad nije bio drag i baš nimalo ne žalim zbog promjene imena...
Ako država smanji PDV, baš me zanima hoće li smanjiti cijene tarifa.
Meni osobno je veoma zao sta neću vise vidjet vip na zaslonu moba.
Imam broj od kad su stvarno došli u Hr kupljen u onom kućištu od muzičkog CD-a.
I nikad nisam radio mnp jer su mi bili zakon.
I ostali su mi zakon.
A promjenio sam sve operatere jer sam radio i kod Tele2 i kod T-M_a i koristio njihove službene.
Ali zbog uvijek uvodjenih novitadi uvijek sam se vraćao vip-u kao primarnom i privatnom broju!
Sorry na poduzem post-u ali meni je ovo stvarno bez veze.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Kako su ljudi odjednom sentimentalni prema Vipu,"joj pa tako mi je zao,super su mi bili,prvi mob mi je bio na Vipu,hocu li ikada vise ikog nazvat preko te nove mreze A1?"
Bitna mi je cijena i usluga koju dobivam.A to sto ce mi pisat na mobu i koje boje ce im novi logo biti...zaboli me bas onako jako![]()
Uspostava poziva i separacija bonaša (ne mogu uzeti ovaj ljetni paket od 120GB).
U Mobisu!
Nova tarifa donosi 15 kn vecu cijenu ali i 500 minuta vise i prestanak naplate uspostave poziva. Iz ludila preso u zachill.
Ja sam na Zakon tarifi. Ne trošim previše za uspostavu, ono u granicama isplativosti. Uglavnom, minuta i poruka kao u priči, 6 giga (uz mjesečna prebacivanja)... više ne gasim mobilne podatke osim ako idem izvan EU, a to je pretežno BiH.
U Mobisu!
Evo ideje za Vip- najvjernijim korisnicima pošalju Xiaomi Mi A1![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Što će biti s tomatom tijekom ovoga?
Tomato ostaje pod istim imenom.
U Mobisu!
A1 časti svoje korisnike
Povodom ove velike promjene kompanija A1 Hrvatska pripremila je posebne poklone koje korisnici mogu iskoristiti tijekom listopada. Sve postojeće i nove korisnike mobilne aplikacije Moj A1 (donedavno Moj Vip) čeka poseban poklon od 10 GB za pretplatnike i 2 GB za korisnike na bonove.
Na prodajnim mjestima A1 ili kupnjom na web stranici www.A1.hr, postojeći korisnici mogu ostvariti 1.200,00 kuna popusta na uređaj po izboru uz aktivaciju nove mobilne ili fiksne linije.
Korisnici A1 digitalne i satelitske televizije te A1 Xplore TV aplikacije (nekadašnji Vip NOW) ovaj mjesec besplatno će moći uživati u svim PlanetSport kanalima, uključujući i sve utakmice UEFA Lige Prvaka.
Dodatne informacije za A1 korisnike
- Nema potrebe za promjenom opreme, pretplatničkih brojeva, SIM kartica ili ugovora o trajnom nalogu ako ste korisnik Vip ili B.net usluga
- Promjena naziva mreže iz HR VIP u A1 HR bit će vidljiva na zaslonu uređaja korisnika, ako to odmah ne bude vidljivo, potrebno je ugasiti i ponovno pokrenuti uređaj
- U izborniku TV sučelja tijekom listopada svim će korisnicima biti vidljive promjene kao što su promjena Vip i B.net logotipa u A1, promjena ikona te boje i fontova
- Neiskorišteni Vipme bonovi i sredstva koja su ostala na računu vrijedit će i nakon promjene
- U skladu s promjenom naziva brenda, mijenjaju se nazivi nekih proizvoda i usluga (Moj Vip u Moj A1, Vip NOW u A1 Xplore TV, Vipme u usluga A1 usluga na bonove)
- Postojeće e-mail adrese i pristupni log-in podaci za usluge poput Moj A1, A1 Xplore TV i A1 Webshop ostaju nepromijenjeni
- Kako bi korisnici imali pristup dodatnim gigabajtima u Moj A1 aplikaciji, potrebno je u App store/Google playu preuzeti novu verziju aplikacije koju već imaju
- Svi korisnici usluge Moj B.net portala bit će preusmjereni na uslugu Moj A1 portal
Detalje promjena te odgovore na sva pitanja mogu se pronaći na www.a1.hr/vip-je-postao-a1
https://www.jutarnji.hr/vijesti/digi...je-a1/7883733/
Nego, postoji li neka pravna caka za raskinuti ugovor, tko se oženio na 24mj.?
U Mobisu!
Bookmarks