Gdje si vidio to?
Ja nalazim samo ovo.
Isplati li se... Vjerojatno ne- ako ti nude
Makar, ako moraš kupiti u dućanu umjesto u oglasniku- vjerojatno se da uštediti.
Evo, vrtim Google i ne mogu naći dojmove ljudi što su zamijenili mobitel. Lani su mijenjali stare za S8 obitelj, a ove godine mijenjaju za S9 obitelj.
Ja imam dva Samsunga koji su oštećeni, ali imaju kutiju i svu opremu u njoj. Uzimao bih S9+.
Sada, kontaktirao sam ih preko maila međutim q**ca ja ne znam više nego prije odgovora. Čak spominju nekakvu uplatu na moj račun WTF?
I, mijenjaju li u Arena centru, to nisam dobio nikakav odgovor. Ja se ne snalazim po Zagrebu pa mi sve one adrese ne znače ništa, kao da mi daju neku adresu u New Yorku.
I, ono najbitnije, jel se to zbilja isplati mijenjati? Da na kraju ne bi bio popust od petsto kuna.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Gdje si vidio to?
Ja nalazim samo ovo.
Isplati li se... Vjerojatno ne- ako ti nude
Makar, ako moraš kupiti u dućanu umjesto u oglasniku- vjerojatno se da uštediti.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo, treća slika ispod cijena za Galaxy S9+.
Mislim, znam da će biti manja cijena nego da kupim odmah, ali me zanima kako to sve ide. A u mailu se nisu uopće potrudili pojasniti, a kažem, odbili su mi odgovoriti mogu li to obaviti u Areni.
http://promocije.sancta-domenica.hr/...hoCLw0QAvD_BwE
U Mobisu!
Na linku na "saznaj više" mi se čini dosta detaljno objašnjeno.
Piše da može u svim poslovnicama, imaš neke okvirne cijene (uživo će svaka nesavršenost vjerojatno dosta to spustiti) i to je to.
Otkup nije vezan uz kupnju, ali ako sad uzmeš S9- dobiješ bolju cijenu otkupa.
Tako da pretpostavljam da kupiš mobitel za punu cijenu, prodaš stari i dobiješ bolju cijenu za njega jer si sad kupio točno određen model i sjednu ti novci od otkupa na račun kroz koji dan (ovisno o banci i računovodstvu).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
To sam i ja zaključio. Platim punu cijenu za S9, a onda sljedeći dan se razlika u mom računu malo "popuni".
U, pa piše Arena! To sam trebao. Mislim da je odluka pala.![]()
U Mobisu!
Bookmarks