Nove mape, HERE 2017.Q1
Torrent za sada 4.33GB
HTML kôd:magnet:?xt=urn:btih:3cf376067e6806fc90d05a305dfde42d82a98f54&dn=Europe_HERE_Q1_2017
Zadnji uredio VLADAN NIKOLIC : 12-05-2017 u 08:26
I tako malo pomalo
I tako malo pomalo
Europe HERE 2017.Q1
Update, torrent za sada 6.21GB
HTML kôd:magnet:?xt=urn:btih:1cb0baab39ef65b0957e2e8b83113112ed8e4ecc&dn=HERE_Q1_2017
Zadnji uredio VLADAN NIKOLIC : 12-05-2017 u 15:00
I tako malo pomalo
http://www15.zippyshare.com/v/couLbqkJ/file.html
Europe HERE 2017.Q1-6,56GB
A jel netko probao jel stabilna tj. jel OK???
I ja imam pitanje,mozda blentavo ali sam se pogubio od svega. Je su li ok za igo primo (kinez)
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
Zašto čekati da netko drugi proba pa da objavi sve na gotovo zar nije dosta što je đabe ili mule pa stavljajte na svoje uređaje i probajte sami pa onda pišite mišljenja i komentare,ja mislim da je u redu od kolega koji stavljaju linkove i torrente čak i previše pa onda možemo i sami probati.
Dobro je rekao @mirkeclj , ne treba čekati da netko drugi proba novo postavljene karte HERE 2017.Q1 , probajte sami na svoje telefone ili prave navigacijske uređaje .
Probao sam na klasičnu navigaciju instalirati HR i nekoliko susjednih država , kod podizanja iGO aplikacije nisam imao problema i nije se rušilo niti ispadalo iz programa .
U vožnji sam isprobao lokalno , na neki duži put nisam išao . Na Android uređaju je isto radilo korektno , a to još uvijek ne znači da su kartografi ispravili sve greške koje
su se javljale u seriji karata 2016.Q4 . Problemi se mogu pojaviti i u novim kartama , ovisi o kartografu , a i o nama korisnicama , zavisno jesmo li dovoljno stručni ili
snalažljivi da sve posložimo na prava mjesta i da to korektno proradi . Osobno ne vjerujem da su u ovoj novoj verziji ispravili sve greške , tako da bi bilo dobro vidjeti i
mišljenja i komentare ostalih korisnika .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Evo ja sam za sada dao samo demo rutu do Lisabona i uredno je odradila bez greške, ali imam jedan problemčić od 2016.q4 ne rade mi u HR speedcamere na Androidu dok na starim Win CE uredno delaju i nenalazim tiome rješenje, pa ako imo kakav savjet u vezi toga molim lijepo.
@krehula
Možda imaš problem s licencama !?
Kad se kopiraju licence ne brisati stare nego samo dodavati , licence nisu samo za mape (karte) nego i za druge dodatke ili za sam sistem iGO aplikacije .
Pogledaj u Folder Lisense i vidjet ćeš da osim osnovnih licenci postoje i "neke druge" , koje većina niti ne zna čemu služe , ali neka ostanu .
Android navigacija ima nešto drukčiji sistem od klasičnih navigatora , izgledaju slično , ali puno je zahtjevnije , i aplikacija izvlači sve mogućnosti koje pruža
telefon ili tablet . Program za Android je manji količinski , ali je većih zahtjeva od klasike , tu puno ovisi i o samom uređaju i verziji OS_a , a i o aplikaciji
odnosno verzije iGO . Nije dobro stalno mijenjati verzije , bolje je zadržati stariju koja sigurno radi , isto važi i za karte , ja sam do prije nekoliko dana prešao
s 2016.Q3 na 2017.Q1 , jesam li pogriješio pokazat će vrijeme .
provaj ih zamjenit s ovim....
http://www.mediafire.com/file/iov8q6...2a1/pz0805.rar
evo ti licenca i najnovije mape hrvatske pa onda provaj s kamerama...
http://www.mediafire.com/file/f1va16...NQ_2017_Q1.lyc
http://www.mediafire.com/file/mu22mx...5b/croatia.zip
@krehula
Problem je u Tebi , nešto ne radiš kako treba ili nisi negdje nešto dobro postavio ! Sad sam kopirao ove SpeedCam
što je postavio @tomojure , simulirao sam rutu od Rijeke do Trieste - Udine - Venezia i odradilo je solidno (Android 5.1) .
Ništa se ne ruši , rade nove karte i speedcam bez problema .
Idem spavat nemrem gledat al svakak sutra probam i javim.
E sad zbilja ne kužim koristim več duže vrijeme iGO_Israel_9.6.29.625822_sys_not_changed.apk i sve je super delalo do 2016.Q4 mape od onda mi delaju kamere za zemlje koje imaju Speed cam u .spc formatu i kako to nisam uspio riješiti pomirio sam se do izlaska novih karata da koristim mali Win Ce ali evo sada sam probao samo novukartu Hrvatske i Speed cam u .txt i stalno se ruši naravno i s ovim licencama, pa sam sad probao i nekoliko drugih verzija iGO al opet isto e sad jedino možda još nekaj u .sys -u promijenit al više nemam ideju??? ako može neko da mi pošalje svoj sys na kojem mu dela sve???
Unaprijed zahvaljujem.
Imam istu verziju i isti problem..
Problem sa rušenjem aplikacije sam riješio tako što bi preimenovao save folder u bilo šta(ako želiš da ga sačuvaš),ponovo bih pokrenuo navigaciju,i to je to....Izbrišeš novi folder save i vratiš stari ako želiš..
iGO mi je instaliran na memoriji telefona,a najčudnije mi je da kada napravim to gore opisano na mem.kartici mi se pojavi folder iGO sa podfolderom
content u kojem je smješten još jedan podfolder speedcam..
Nisam probao je instalirati na mem.kartici,možda tog problema ne bi ni bilo
Ja imam pet različitih iga instaliranih na mobitelu dvije verzije na mobitelu tri na SD kartici i sve rade bez greške a imao sam isti takav problem na igo primo izrael zadnja verzija na tabletu samsung galaxy tab 3 čim stavim spedcamere odmah se prilikom podizanja pri samom kraju sruši pokušao sam svašta i nisam uspio niti našao riješenje a pošto mi ovo sve uredno radi jednostavno nisam više sped camere stavljao i tablet i igo primo rade savršeno.
Na isti takav tablet Samsung Tab 3 stavio sam ovaj komplet novih karata i kompletan SpedCam koji je postavio @tomojure , nisam imao nikakvih problema , odradio sam nekoliko lokalnih ruta i sve radi korektno . Čuje se pipkanje kad se dolazi u domet fiksnih kamera za mjerenje brzine , a i onih mobilnih koje bi trebale biti na određenim mjestima . Osobno baš i ne volim to pipkanje , tako da ostavim samo vizualni prikaz jer od silnog "pipkarenja" bilo kamera ili ne , isključim im zvuk , također i zvuk obavijesti kad je u blizini škola , pješački prijelaz i slično . Bolje je biti bez SpeedCama i držati se propisa i ograničenja brzine koliko je to moguće .
Izgleda da meni sve radi , na slici se vidi i SpeedCam_era fiksna i pokretna (u sredini kod pokazivača i desno gore pri vrhu ) ...
![]()
Zadnji uredio walter66 : 14-05-2017 u 22:29
Radi i kod mene sada sve obrisao sam cjelu navigaciju i sve što se tiče igo u tabletu i ponovno instalirao i sve mape ubacio unutra i kamere i sad radi ne ruši se kažem i prije je sve radilo jedino čim stavim spedcamere odmah se sruši pa sam ih obrisao i koristio bez njih a sad eto i to radi znači da je nešto bilo nepravilno napravljeno.
Neznam sada koju sam onda koristio , promjenio sam mobitel s novim ! Nisam instalirao navigaciju , imam u autu na Android navigaciji neku stariju verziju koja je došla s Navigatorom .
iGO Primo Android full Europe , s time što sam zamijenio stare karte s novima . Aplikacija je od 2012 , a uređaj je od siječnja prošle godine . Radi odlično i nisam je htio mijenjat .
*** NextGen je dobar za telefon , ali se meni ne sviđa izgled i postavke ...
neznam koliko vas koristi navigaciju za voznju kamionom ili ste svi samo u okolici . ali meni se najbolje pokazala karta iz 2015 q 1. iz ovih karti cu si izvuci samo poi datoteke .. . osobno po meni nove karte su dobre za navigacije koje se koriste kao automobili i kombi vozila .a sa samim kamionom navigacija ima u sebi ogranicenja i nedopusta na pojedine cestovne pravce zbog ( zakonskih ogranicenja ) kako ona to zna izbaciti i samim time pravi rute od 30 - 150 km vece koje u samoj praksi to nisu . recimo glavni pravac ITA - AUS - D bolzano insbruk minhen na dijelu ceste ima ogranicenje od 22 sata do 5 sati za vozila koji su ispod euro 6 normi i na novim kartama postoji ogranicenje i pise od 22 - 5 ali navigacija i po danu nedopusta po toj ruti i samim time rekalkulira divlje rute .. isto tako minhenska obilaznica . na novijim kartama je ogranicenje i salje kroz grad a na staroj karti je to dobro odradeno i nesalje kroz grad ,,, i jos puno takih stvari ima ,,
ti si jedan mučki provokator.......grupirat se u grupu i onda mučki udariš kad te ja ne vidim
Bookmarks