!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drago drustvo
Da li je netko uspio upogoniti slda suzuki vitare s pripremom za navigaciju ( oprema gl+)? Sustav radi na nekom boschovom linuxu i treba karticu odredjenog CID -a, a kosta u servisu 500 eurica.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadnji uredio zuzo : 27-07-2018 u 13:40
Hvala na odgovoru. Na zalost sustav je u vitari vec na 1850. Kako slda ima samo pripremu za navigaciju ali ne programa ni mapa treba nekakva kopija sd kartice tocnog CID broja. Skinuo sam s torrenta vec mape i broj CIDa, ali za mijenjanje tog vrazjeg CIDa treba citac kartica koji nije na USBu vec na. IDE(PCI) konekciji. Tada se linuxom moze nesto napraviti. Zasad znam da na svim mojim racunalima citac je spojen na USB. SD kartica kojoj se moze mijenjati CID je Samsung evo.
ok , trebas linux , laptop sa citacem sd kartice ( samo je problem nece sa svakim laptopom ali ima na netu lista sa kojim to radi) , evo sd i CID !
nesto poput ovoga !
e sad koliko si upucen u to !?
Zadnji uredio zuzo : 04-06-2018 u 21:37
Probacu s mojim informaticarima u firmi...mozda madju kakav laptop s pci citacem kartica, karticu i cid imam...ako uspijem javim
a moze se CID unlokovati i sa nekim simbian nokiama ! ( ako se nema odgovarajuci laptop )
malo proguglaj na netu !
Mislis na Goldcard?
Ok, proguglat cu symbian...mada mislim da je to teze za naci od laptopa s PCI citacem.Hvala
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadnji uredio zuzo : 27-07-2018 u 13:41
Ovo mi je potpuna novost...probat cu sutra to naci...ako prodje super. Velika hvala
Ako je potreban Symbian imam ja jednu Nokiu 700 koja radi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
To je moguće odradit , kako je napisao kolega @zuzo , ali nije ni malo jednostavno !
Treba nabaviti baš SD karticu Samsung kako je naznačeno , čak ovisi od kojeg je proizvođača ili gdje je napravljena (Philipines ili China) .
Pošto je to Tebi novost i nisi nikad radio , bojim se odnosno siguran sam da od toga neće biti ništa .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Pa tome sluze forumi, pomognu koliko mogu i znaju...a za ostalo se pobrini sam ili odustani ako mislis da to prelazi tvoje znanje...konacno nije to atomska fizika na swahiliju.Zuzo,svaka cast na tolikim podacima
Da , u pravu si nije to atomska fizika , ja sam isto razmišljao kako proći jeftinije na ugrađenoj
multimediji u autu , na kraju sam uspio riješit problem tako da sam na staklo ekrana od radija zalijepio
nosač za navigaciju u gornji lijevi kut i okačio Garmina umjesto na šofer šajbu (staklo) .
Najbolje rješenje je prodati uređaj preko oglasnika , većina se "pali " na original (brand -marka)
multimediju , a za koji stotinjak US$ ili € kupiti kinesku multimediju na WinCE 6 (7) ili s Android
OS_om . Onda možeš voziti na software za navigaciju po želji .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks