treba mi savjet koji tablet je dobar za igre sa trg play-a do 1500kn (190€)!
ne igre za djecu nego "ozbiljnije" igre kao što je ufc,neke utrke i tako te stvari!
da ima utor za usb,mikro sd karticu,wifi i mobilne podatke...ukratko da bude normalan!![]()
treba mi savjet koji tablet je dobar za igre sa trg play-a do 1500kn (190€)!
ne igre za djecu nego "ozbiljnije" igre kao što je ufc,neke utrke i tako te stvari!
da ima utor za usb,mikro sd karticu,wifi i mobilne podatke...ukratko da bude normalan!![]()
Zadnji uredio mlitarac : 07-11-2017 u 19:14
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
Malo je skuplji od 1500, cca 1800.
Galaxy Tab A (2016). Ima ga u GSM verziji ili samo Wi-Fi. Iako ima samo 16GB memorije, proširive karticama i 2GB RAM-a, oduševio sam se performansama.
Sve leti, igrice se normalno igraju, nema laga, a baterija traje li traje. Koristio sam ga cijelo ljeto. Ono, bateriju možeš isprazniti i u 5 sati konstantnog rada, ali potrošnja u stand-by modu... može i preko dva tjedna!
Zbilja vrijedi razmotriti.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
a nema da ide sim kartica?
to ovaj https://www.gsmarena.com/samsung_gal...2016)-8090.php
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
Da, dobar je tablet, ima visoku rezu ekrana i lijep prikaz, baterija dobra kako kolega kaže. Moj je došao s Android 7 verzijom.
Da. P580 je model samo s WiFi-jem, a P585 je i s wifi i LTE.
U Mobisu!
Trenutno jedan na Njuškalu. Ja sam ga kupio ovo ljeto. 2000kn okruglo u Samsung dućanu.
U Mobisu!
Razumijem.
Onda jedino u nekoj trgovini smartfonima ili web-shopovima. Pogledaj Sancta Domenica, svijet medija, HG spot. Ali onda će i cijena biti "nova". Po meni, isplati se dati. Do zadnje kune jer tableti nisu smartfoni da se mijenjaju svako malo, a ovo je stroj koji odlično obavlja svoj posao! Čovjek ne bi rekao s obzirom na skromnije specifikacije, ali, ponavljam, mene je jako ugodno iznenadio preformansama.
U Mobisu!
Bookmarks