Walter nek vam pomogne.
Zadnji uredio Android-split : 06-10-2017 u 22:47
samo gdije je sw. igo primo !?
i molim te poslozi to lijepo po redu da nebude dupliciranih linkova , da je lakse za orijentaciju !!
hvala !
Jel sad bolje/preglednije?
Ima i specijalni folder sa nekakvim dodacima. Mene konkretno zanima gledanje videa. Al je player na francuskom pa cekam da mi javi kako ga prebacit na engleski pa cu i to stavit
Taj specijalni Folder je vjerojatno program za Navigaciju ima ih raznih skinova , a može pokazivati i brzinomjer , svirati i pokazivati filmove !
Ovako dio toga izgleda :
Može i ovako , kod pokretanja se ispišu koji dugmići oko km sata čemu služi , ovisno o programu Navigatora , mogućnosti i verzija ima dosta :
![]()
Zadnji uredio walter66 : 27-09-2017 u 11:41
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
da li se cuje glas navigacije kada radi muzika ili mora da iskljuci muzika da bi se cula navigacija?
Na ovakvim originalnim multimedijama , trebala bi se isključit muzika (radio) kada progovori program za navigaciju pipkanje za radar ili neke
druge obavijesti , ili ako je telefon spojen na BT , kod poziva ili zvanja , prekida se muzika iz radija , navigacija se povuče pozadinu i nakon
završenog razgovora ponovo se vrati .
Kod prerađenih uređaja obično ta funkcija ne radi , ovisno od onoga ko' je radio i kako , tako da se glas navođenja izgubi ili ga muzika pregazi ...
Inače je malo iritantno , kad slušaš muziku , a navigacija prekida emitiranje , pogotovo u naseljenim mjestima raskršćima . Teško je to i uskladiti
jer muzika iz radija i govorno navođenje nisu iste jačine (volume) . Ovo na slikama gore je neovisno od radija , tipka za multimediju otvara još
jedan ekran s ikonicama za pokretanje preglednika slika , MP3 Player ili Video Player .
Koliko ja znam po defaultu radi i muzika i glasovne upute navigacije, ali relativno tiho, pa je bolje stisati muziku
Pozdrav, zanima me kako instalirati navigaciju na media nav evolution u Cliu 2017. U prvin postovima na temi nema nista!?
Bilo je nešto od toga , ali je na prvom postu izbrisano jer se gospodin Android iz Splita razljutio na mene pa napisao "Walter nek vam pomogne" .
Pitaj njega pa možda uz malu nadoknadu ili podjelu troškova koju je on platio nekom izvan ovog Foruma uspiješ riješiti problem .
Inače mi ovdje na Forumu pomažemo i ne naplaćujemo usluge !
Više o tome i početak "priče" imaš ovdje :
http://cafe.mobil.hr/threads/80632-R...=1#post1100956
Oki, uglavnom nasa san talijane na mondoduster it koji imaju dosta dobro rijeseno, samo se gubi hrvatski jezik u sistemu, valjda su modificirali original software za Z. Europu. Kome to ne smeta ne izgleda lose.
mozda nesto ovakvo a i dijelovi su u postu #6 !
![]()
Bookmarks