Dali si siguran da se radi o A7000.
Moguće da si odabrao krivu verziju firmwarea. Koliko vidim po oznaci ovo što si to odabrao je za kinesku verziju. Logiraj se na Sammobile i skini tamo za europsko tržište.
Nabavio sam samsung A7 A7000 na sebi je imao hrvatski i google play bio je na software 5.0.1 ja sam ga pomocu samsung kies digao na 6.0.1 na tom nisam imao ni hrvatski ni google play.Pa sam ga vratio pomocu odina na 5.0.1 A7000ZCU1BPB1 sad nemam opet ni hrvatskog ni google molim pomoc hvala
Dali si siguran da se radi o A7000.
Moguće da si odabrao krivu verziju firmwarea. Koliko vidim po oznaci ovo što si to odabrao je za kinesku verziju. Logiraj se na Sammobile i skini tamo za europsko tržište.
Zadnji uredio Denis : 02-12-2017 u 11:44
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
a za koji da skinem koju uznaku ima ja kad sam ga dobio tak je pisalo a7000 model znam da je to za kinesko trziste probao bi za evropsko samo ne znam koji
Najprije provjeri o kojem se uređaju radi jer za europskotržište ide sa oznakom A720F a ne sa oznakom A7000.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
a kako da provjerim i koji da skinem a700f kad nudi za razne evropske zemlje za hr ne daj mi tocnu oznaku koji da skinem a700...... hvala
---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:06 ----------
ma je a7000
Ako je to tako kako si napisao onda je to mobitel za kinesko tržište (bar koliko sam ja par minuta guglanja vidio što pišu o tom mobitelu )
Čini mi se da ćeš morati raditi neke „prepravke“
Evo jedan lik sa youtubea …. Pročitaj ispod videa komentara i neke upute , nude i nekakav lik do Firmwarea za fiks za jezike i google play
Je li to istina ..ne znam.. nemam taj mob
https://www.youtube.com/watch?v=wKG-3Un2Mpk
Napomena: sve što radiš , radiš na svoju odgovornost ja te linkove i softver nisam provjerio.
Edit: Admine gdje mi nestade avatar ?
Zadnji uredio razjaren : 02-12-2017 u 21:24
Hvala napravio sam stavio A700YD. A700ZCU1BOL4 sad
Bookmarks