Na njihovoj stranici imaš popis mjesta: https://www.paysafecard.com/hr-hr/upotreba/
Ukratko, jako malo mjesta.
Na Ebayu ne možeš.
Pozdrav,
Zanima me gdje se sve moze placati sa paysafe cardom?
To je nekako najlaksi nacin placanja,pa me sada zanima dali se moze na taj nacin placati na ebayu ili nekim stranicama gdje iz vana mogu naruciti neki mobitel.
Ako moze vasa misljenja i iskustva,hvala.
Zadnji uredio Expresso : 21-10-2014 u 20:15
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Na njihovoj stranici imaš popis mjesta: https://www.paysafecard.com/hr-hr/upotreba/
Ukratko, jako malo mjesta.
Na Ebayu ne možeš.
Ja sam sada tu nesto citao da se moze na paysafe ukucati bon i onda taj iznos povezati sa Skrill i prenijeti na Skrill racun,ako sredstvo placanja odaberem paysafe...sada mene zanima dali na taj nacin ja ne moram Skrill povezivati sa deviznom,kreditnom i slicnim karticama sto je inace potrebno ili ja samo prebacim novac na Skrill i onda njime mogu kupovati dalje po netu?Ako moze da mi to netko objasni
A da odabereš neki popularniji i općeprihvaćeni način plaćanja tipa Paypal?
Sve se svodi na to da moram vezat racun sa kreditnom debitnom i slicnim stvarima za koje mi se neda trositi vrijeme i to mi je komplicirano.
Samo me zanima dai bi ova uplata sa paysafea na skrill funkcionirala tako kako sam gore napisao ili??
Uzmeš prepaid karticu i nju vežeš za Paypal.
Pa napravi Skrill account i onda vidi jel možeš povezat sa Paysafe cardom.
Mislis prepaid kartica banke??
a to ne zelim..napravio sam racun i na Skrill mogu povezati sa paysafeom samo trenutno ne mogu nista uplatiti na Skrill jer nema para na paysafe...ako itko ima slicnih iskustava neka napise
Jep, prepaid kartica. ne plaćaš nikakve naknade ni ništa. Uplatiš na nju koliko hoćeš i to je to.
Mogu čak i kartice s iznosom gore već kao što je bila Avenue Mall kartica. Ne znam jel je još ima.
No za online kupnje Paypal je svakako broj jedan. Ovi ostali servisu su slabo zastupljeni.
Hm...neznam ni sam...
Vidim na paysafecard sva mjesta na kojima se moze placati sa time,a sada me jos zanima gdje mogu placati sa Skrill?
Ne razumijem zašto je Paypal kompliciran, što ti je tu komplicirano, opiši, pa da razjasnimo nedoumice.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Zato sto moram ic otvarat te neke kartice,ili recimo da ga vezem sa kreditnim karticama debitnim ili kakvim sve ne,neznam ni sam,a to ni nemam uopce niti mi se da to jos otvarat zbog paypala,i onda moram jos kod registracije slat preslike osobne i broja racuna,a to nista ne zeli,zato mi je i lakse kupit paysafe bon ukucat i tako kupovat,a sada sam vidio da se iznos sa paysafa moze uplatit na skrill a na paypal bas i ne,zato mi je to dobro i nije tako komplicirano
Kakva preslike?
Registracija ko registracija, nikakve preslike se ne šalju.
Samo kak kad ćeš dobiti refund, kako ćeš to preuzeti sa Skrillom?
Pa citao sam da je kod registracije na paypal potrebno poslati presliku osobne i kreditne kartice ili te neke kartice i povezati racun sa karticom neam ppjma vise ni sam sad na kraju
Normalno da se mora povezati kartica sa PayPalom da oni mogu uzeti novac kad nešto kupiš i da ga mogu staviti na karticu kad ti neko uplati ali ne trebaju nikakve preslike. Registriraš se, uneseš broj kartice, eventualno ju kasnije verificiraš da možeš plačati veče iznose i kupuj. Ništa jednostavnije.
Nikakve preslike nisu potrebne. Upiše se broj kartice, broj sa poleđine kartice i to je to.
Hvala na pomoci...
Poštovane forumašice i forumaši,
imam jedno pitanje vezano za paysafecard. Nedavno sam u potrazi za metodom plaćanja eBay-a doznao za paysafecard i bez puno razmišljanja na kiosku iNovina uzeo bon od 50 kuna. Doduše, nakon aktiviranja accounta na paysafecardu, kao i na PayPal-u, nisam uspio pronaći način na koji bih iskoristio navedeni bon od 50 kuna za plaćanje na eBay-u. Moje pitanje je vrlo jednostavno: postoji li ikakva šansa da se novac koji je uplaćen na paysafecard account prebaci na PayPal ili možda čak direktno na eBay? Pokušao sam naći odgovor na Google-u, doduše, jedina opcija koju sam našao da nudi nešto nalik prebacivanju iznosa s paysafecard accounta na PayPal mi se učinila prilično sumnjivom.
Postoji li neka metoda kojom bih mogao iskoristiti iznos s paysafecard accounta za išta osim usluga navedenih na stranicama paysafecarda ili su ti novci, obzirom da ne koristim skoro niti jednu uslugu navedenu na stranicama paysafecarda takoreći bačeni u vjetar? Postoji li možda nekakva mogućnost povrata tih novaca? U situaciji sam da imam 50 kuna uplaćenih na stranice paysafecarda a da mi ti novci trebaju za plaćanje putem eBay-a, bilo direktno ili putem PayPal-a.
P.S. ispričavam se na necrobumpu, odlučio sam postaviti pitanje ovdje pošto sam ovaj thread našao među prvima na Googleovoj pretrazi te pošto već imam profil na ovom forumu, što mi se učinilo kao jednostavnija opcija nego da se registriram na forum.hr ili tražim po nekakvim Facebook grupama ili što bi već moglo postojati kao platforma gdje bih mogao postaviti ovakav upit.
Koliko vidim, trebaš Paysafe karticu.
Ili jednostavno odi u neku banku koja ima prepaid karticu (skoro sve banke u hrvatskoj ju imaju) ili besplatan račun (s karticom) pa s tim kupuj, a za povrat novca za ovo prodaj nekome u kladionici ili tako negdje gdje već prihvaćaju
Doduše, ovo s prepaid karticom je brže od računa (ako iz nekog razloga ne želiš račun)- odmah dobiješ karticu.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks