Pozdrav ljudi,
imam pitanje, kako da smanjim veličinu karte europe (3.6GB IMG file) , na nekih 2.5 GB , jer je interna memorija samo 3 GB velika, pa ne stane kompletan IMG file a uređaj ne čita SD karticu koju sam umetnuo unutra sa kompletnom mapom europe...
Da !
Riješio si problem , tako da si postavio Temu s pitanjem i sam sebe citirao i odgovorio .
Baš smješno !![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
super , to su pravi forumasi , postave pitanje i kad nitko odmah ne odgovori malo se potrude i procitaju po forumu , rijese problem i nedaj boze da podjele sa ostalima kako su rijesili problem !?
nego onako po naski " da prodaju dalje znanje ili misle kad sam se ja mucio nek se muce i ostali " nije za zamjeriti , shvate neki brzo sto je globalizacija !!
Prvi put sam na ovom forumu pa sam mislio da iskusni ljudi koji ovdje borave će odmah skužit o čemu pričam sa preimenovanjem fajlova. Ja se ispričavam onoj polovici koja očekuje sve na gotovo pa nek drugi traže umjesto njih po netu i gube svoje vrijeme.
http://jimcofer.com/personal/2011/08...g-your-garmin/
Na ovom linku jasno u jednom dijelu piše da se file gmapprom preimenuje u gmapsupp... ne čini mi se kao neka filozofija koju bi držao u tajnosti radi ega...
Adminima, sorry kaj sam se citirao, još sam novi![]()
Zadnji uredio Crashyo : 29-04-2017 u 20:46
Bookmarks