.
.
Link : Torrent magnet
Link je identičan na postu #59
*** Nemojte stavljati FDS datoteke izgleda da još uvijek ne rade korektno , izbacuju "error" ili ih aplikacija ne vidi .
.
.
Link : Torrent magnet
Link je identičan na postu #59
*** Nemojte stavljati FDS datoteke izgleda da još uvijek ne rade korektno , izbacuju "error" ili ih aplikacija ne vidi .
Zadnji uredio walter66 : 02-03-2017 u 17:37 Razlog: postavljen novi link
igo here 2016q4 pojedinacno kome sta treba
Linkovi izbrisani , karte su neispravne !
Zadnji uredio walter66 : 26-02-2017 u 18:51
I tako malo pomalo
Cile 1976 ovaj magnet neradi.
Sastavio sam ovaj razmak.
4,05 GB imaju sve
Zadnji uredio walter66 : 26-02-2017 u 18:52
iGO Europe Here 2016.Q4 - TORRENT
Veličina Torrenta = 5,35 GB
TORRENT
Code:Linkovi izbrisani , karte su neispravne !
Zadnji uredio walter66 : 26-02-2017 u 17:21
iGO_Europe_Here_2016.Q4
6,53 GB
link
Code:Linkovi izbrisani , karte su neispravne !
Zadnji uredio walter66 : 26-02-2017 u 17:21
MEGA trazi Decryption key!
postavi ga ovde da mozemo uneti i skidati mape...
iGO R3 FULL HERE [Navteq] 2016.Q4 Europe maps
Veličina Torrenta = 10.1GB
Torrent
Zadnji uredio walter66 : 26-02-2017 u 20:41
Ako može pomoć naime stavio sam sve novo mape itd... i sve dela super no za hrvatsku nema ovih novih speedcam u spc formatu već imam stare u .txt formatu koje su dobro radile no kada ih ubacim u folder sreedcam iGO se ne pokreće podiže se i sruši pri kraju???
nadam se da me rayumijete?
iGo inače ima loše napravljen SpeedCam , "pipka" non stop bilo kamera za brzinu ili ne . Zavisi od korisnika dali je prijavio kameru ili mu se samo učinilo .
Kako se prijavljuju nova mjesta s kamerama tako se skuplja smeće . Igo zna imat u sys.txt hrpu redaka u vezi SpeedCama koji uglavnom nisu funkcionalni.
Još nisam čuo da mi je program rekao da prebrzo vozim , što znači da ne radi ili nije uštiman za naš jezik , a može smetati radi toga . Ovaj novi SpedCam
SPC bi trebao bolje radit , ali mi se čini da nije u funkciji , nema ga za sve države i vjerojatno i za njega trebaju licence da bi radio .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Otkad se je pojavila iGO navigacija na telefonu , s njom je došla i opcija s kojom prijavljuješ kamere za mjerenje brzine , bilo fiksne ili mobilne .
To svi neznaju , a onaj koji zna prijavljuje bez veze , tako može prijaviti i svaki parkirani auto plave boje . To da program govori sam čuo , samo
ja radije vozim po propisu , a sad ko' hoće neka vjeruje u speedcamu . Uglavnom onih 7-12 linija od speedcama ja izbrišem , zato mi ne govori ...
Čini mi se da nije do ovoga što spominjete jer sam upravo probao sa starim Win CE uredjajem i iste licence i mješani .SPC i .TXT speedcam podaci uredno rade na malom WinCe uredjaju e sad kaj je na androidu zapelo zbilja ne kužim???
.
.
Speedcam_Spb.rar
Link: I Z B R I S A N
Razlog : ruši se sistem na aplikaciji iGO Primo ili iGO NextGen
Treba za SpeedCam postaviti tekstualne datoteke s PoiPlaza .
Zadnji uredio walter66 : 20-02-2017 u 15:42 Razlog: - SCDB - Uploaded: 18-02-2017
molim, ako moze neko da postavi, najnovije mape, EX YU + Grcka, hvala puno. pozdrav
@krehula
Postoji dvije vrste ovih Speedcam datoteka :
- Speedcam_Spb (za sve države)
- Speedcam_Spc (nema za HR)
*** Poslano na PP
Bookmarks