Izvorno postao BlueNeon
iskreno nisam siguran da iskon podržava pop? jel imaš web based account ili?
jel mi može netko objasniti,tko je več probao, ili zna,kako namjestiti e-mail account na MPTu...primam e-mail preko MSNa i Iskona...pa ako zna one postavke...one POP3 i SMTP...to me zanima...![]()
TNX
Izvorno postao BlueNeon
iskreno nisam siguran da iskon podržava pop? jel imaš web based account ili?
da, imam...Izvorno postao Inovator
Izvorno postao BlueNeon
onda nažalost zaboravi, iskonov web based ne podržava POP, kao ni MSN... otvori na VIPu, u tom slučaju i pop i mail server opstavi na mail.vip.hr.
Iskonov webmail (........@net.hr) RADI preko pop3.
incoming pop3: mail.net.hr
outgoing smtp: mail.iskon.hr
jedino je bitno biti spojen preko iskonovih dial up ulaza. Na ostalima NE RADI
ma da? to je onda u novije doba dignuta podrška... nisam znao.Izvorno postao tomios
![]()
ma jok...idem preko CARNeta....bad......Izvorno postao tomios
A ništa probati ću otvoriti mail na VIPu ako ništa drugo...ma da mi nije za glavu....zanimalo me jel mogu i sa ovim postojećim (MSN, Iskon) al kontam da je to 0 bodova...![]()
Izvorno postao BlueNeon
stavi outgoing mail.cmu.carnet.hr
ali tu je opet jedan bed....e-mail adresa na CARNetu je super debilna i ne koristim ju uopće...![]()
Koliko ja znam,a tako je meni namjesteno dolazni server ti uvijek mora biti namjesten onaj na kojem imas mail, npr ak je htnet onda pop.htnet.hr , a odlazni ovisi o tome preko koga se spajas, akoje to carnet, onda mail.cmu.carnet.hr. Dakle nema veze da li koristis carnetov mail vec da se spajas preko carneta
Izvorno postao atkalv
polutočna informacija! ovisi o serveru... za vip mogu oba biti mail.vip.hr....recimo.
za t-com i carnet si u pravu! jednostavno ga ne pusti na port, ako mu ne paše. a neki imaju multi aut sistem, pa je tako olakšano postavljanje. no, sad je to nebitno, priča se o MPTu
za iskon te pita koja ti je primarna e-mail adresa i upišeš je i onda ako ti neko pošalje mail na iskonov mail primit češ na primarni mail
Bookmarks